Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Klausová už se může balit na Slovensko: Jmenování nic nebrání, řekl Zeman

Livie Klausová se s největší pravděpodobností stane velvyslankyní na Slovensku
Livie Klausová se s největší pravděpodobností stane velvyslankyní na Slovensku  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: ljš - 
17. července 2013
10:12

Livia Klausová může oslavovat. Co nevidět bude jmenována velvyslankyní na Slovensku, prezident Zeman totiž prohlásil, že tomu už nic nebrání. Bývalá první dáma už prý studuje směrnice...

Ministr zahraničí Schwarzenberg šel od válu, a tím padla jediná překážka, aby se mohla Livia Klausová stát velvyslankyní. "Nic tomu nebrání. Myslím, že se současným ministrem zahraničí bude lepší domluva nežli s panem Schwarzenbergem,“ řekl prezident deníku Právo.

Klausové se tak podpora Zemana ve volbách rozhodně vyplatila. Sama se na funkci již velmi těší a pečlivě se připravuje. "Jestli chcete něco prozradit, tak čtu si směrnice Evropské unie a čtu si některé knihy i informace o mém rodném Slovensku," řekla v pondělí serveru iDnes.cz.

Na svou cestu do Ruska se také může nejspíš začít chystat komunistický poslanec Vladimír Remek. I jeho jméno je Kohout ochotně odhodlán schválit navzdory předchozímu postoji Karla Schwarzenberga, který oba adepty kritizoval za nedostatek diplomatických zkušenností.

 

zuzaninaaa ( 20. července 2013 09:57 )

Jsem nadšená,že paní Klausová bude velvyslankyní. Je to moudrá, důstojná, milá a vkusná dáma, která nás bude dokonale reprezentovat. Navíc původem Slovenka, ideální. Kéž by bylo mnoho jiných jako ona! Blahopřeji.

bubble01 ( 18. července 2013 02:52 )

No jistě... Zeman je ten nejhorší ze všech ? Diktátor, postkomunista a bůhvíco ještě... Jenže Vaše apatie vůči němu je jen snůžka Vašich lží a polopravd. Taky jsem nebyl nadšený, že zrovna on bude prezidentem, ale jak doba ukazuje, je toto nejlepší, co nás od roku 2006 potkalo. Ti dva Valaši včele vlády + Kalousko-Trauntnberská klika z TOP09, nás za 7 let vlády zadlužili skoro dvojnásobně, ekonomický propad trvá jen u nás a v Estonsku... Ředitelka úřadu vlády používá kontrarozvědku pro vlastní potřeby... Za to taky může Zeman ??? Tohle není o pravici nebo levici... tohle je o naší zemi... Takže si vyberte, co chcete... demokracii nebo protektorát Čechy a Morava....

babcaa ( 17. července 2013 12:47 )

Hlupačce jako ty nemá cenu říkat jednu věc. Hlupačka i pravdu umlátí hloupostí. Chytrý člověk ví a co neví, to si dokáže najít. Tobě se v tvojí hlouposti evidentně líbí a po poznání netoužíš. Kdyby ano, sama by sis informace vyhledala.

itartas ( 17. července 2013 12:38 )

babcaa: řekni mi ty sprostý chytráku jednu věc co mají na svědomí.

babcaa ( 17. července 2013 11:53 )

No vždyť si to Klaus tlačenkou pro Zemana zasloužil, aby se Livie zbavil

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa