Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Z roztomilého chlapečka se stala pištící holčička: Poznáte politika?

Autor: sch - 
15. července 2013
05:00

Všechny, nebo alespoň většina malých dětí, jsou roztomilí andílci. Výjimkou není ani tenhle blonďatý chlapeček. Už jako malé vystavoval svůj obličejík a měl rád motýlka. Jeho nevinnost a něžný výraz ale zůstaly v raném věku, teď je z něho méně oblíbený politik. Poznáváte?

Dnes už se o něm tolik nemluví, poněkud upadá v zapomnění. Nejspíš už nemá ani takovou moc, jako dříve míval. A že se o něm kdysi mluvilo, jako o velkém pánovi. To je ale ta tam.

Jeho kariéra coby politika upadla do věčných lovišť někdy před rokem, kdy se snažil uplatit svoje kolegy ve straně. Pak se mu rozpadla strana na dva tábory, strávil desítky hodin u soudu, vyvázl ale bez trestu.

Pískle

Z malého blonďatého andílka vyrostl politik, kterého lidé poznají podle pištivého hlásku – mužněji zní snad i jeho manželka Kateřina Klasnová – a podle šátečku okolo krku. Takže sbohem a šáteček.

Řeč je o Vítu Bártovi, šéfovi VéVéček, ale to jste už asi poznali. Snad jenom nutno podotknout, že pakliže inklinuje Bárta ke zkratce VV, možná by mohl přemýšlet o účinkování ve VyVolených – startují za chvíli a možná by si tam udělal lepší kariéru než v politice.

capitan_jorge ( 19. srpna 2013 14:21 )

Ty musíš být krasavice nesmírná a přišla jsi na to úplně sama.

capitan_jorge ( 19. srpna 2013 13:53 )

Souhlas.

capitan_jorge ( 19. srpna 2013 13:52 )

Ty se nějak vyznáš, pakliže ti nevadí, že kecáš.

capitan_jorge ( 19. srpna 2013 13:50 )

Pakliže autor textu produkuje samolibě takové hovadiny, ať je publikuje raději v Mateřídoušce. Debilního PLESKu je na takový brak docela škoda. Vypadá to na Höpnera. Neníliž pravda? Paklíže to nebyl on, byl to jemu podobný mentální gigant.

dadaveve ( 15. července 2013 13:54 )

Sestřih podle pánvičky a to mu zůstalo do teď

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa