Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

První dáma v azylovém domě: Děti rozesmály Zemanovou!

Autor: Eva Pospíšilová - 
19. června 2013
19:39

První dáma České republiky má opravdu ráda děti. Dnes jim přivezla Ivana Zemanová (48) do azylového zařízení Klokánek v Hostivicích pěkné osvěžení do parného dne. Dětem zde rozdala zmrzlinu.

To, že se Ivana Zemanová chce zaměřit na děti v Klokánku, avizovala už v minulosti. Teď se svěřila, že pomoc by měla být v řádech několika sta tisíc. „I když částku bych chtěla ještě navýšit,“ uvedla.

Úsměv od první dámy

Navzdory své původní zkamenělosti a němosti se první dáma na děti usmívala. Sama jim také rozdala zmrzlinu, kterou si přály, aby jim přivezla. „K dětem mám samozřejmě kladný vztah, protože mám i svoje dítě,“ prohlásila Zemanová a s láskou a jedním nanukem se sklonila i nad kočárkem, ze kterého ji v tu chvíli pozorovala modrooká Nelinka.

Video  První dáma pomáhá dětem: Klokánku daruje statisíce  - Ladislav Křivan, Eva Pospíšilová
Video se připravuje ...

Přítel dcery se jí líbí

Zemanová se dnes vyslovila také k současné aféře. Prohlásila, že to, co se odehrává, ji překvapilo a že to pověst Česku ve světě nezvedne. Zhodnotila i přítele své dcery Kateřiny (19) Vladimíra Kruliše (31): „Je to příjemný mladík.“ Zřejmě už tedy patří do rodiny stejně jako štěně zlatého retrívra Darcy.

karlos107 ( 21. června 2013 13:57 )

Tak mě se Zemanova manželka nelíbí !! S tímto přelivem je nevýrazná ... nic neříkající. Když měla tmavé vlasy, vypadala i bez úsměvu lépe. Je to můj názor a vy se s tím poperte jak chcete.

miriam ( 20. června 2013 11:34 )

Jestli měli koitus nevím, ale že se stoupající teplotou rapidně klesá úroveň tvých příspěvků, tím jsem si naprosto jistá

poletucha ( 20. června 2013 11:15 )

poletucha ( 20. června 2013 10:58 )

nemohu posoudit jeji jednani,slozenky od ni mi nikdy neprisli..ale na druhou stranu.. proc by se deti od mladi nemely ucit pomahat tem,kteri jsou na tom hur nez ony? S vnoucaty 5-6 let jsme nakoupili veci na pomoc postizenym povodnemi....mela z toho velkou radost! Myslim,ze to v nich zustane..a pomuzou kdykoliv.

poletucha ( 20. června 2013 10:45 )

..dost mozna by mela presvedcit Milouse, ze JEHO par drobnych,by mel posilat rovnou do techto konkretnich zarizeni a ne do senkruvny statniho rozpoctu! Rozhodne by to vice pomohlo..nebo je to na efekt?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa