Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Komunista Milouš Jakeš: Já bych ty pantáty ze Strakovky vymetl!

Autor: oj - 
2. května 2013
10:53

Ani chladné počasí neodradilo příznivce KSČM, aby se na prvního máje sešli a oslavili spolu Svátek práce. Největší hvězdou byl stále čiperný bývalý komunistický pohlavár Milouš Jakeš, který rozdával moudra na všechny strany.

U vchodu do někdejšího Parku kultury a oddechu Julia Fučíka v pražských Holešovicích vítala komunisty skupinka jejich odpůrců s transparenty a nápisy "Táhněte do KLDR", "Zámek hrůzy zadarmo = slez bolševiků". Posléze se přesunuli přímo na Křižíkovu fontánu, kde se slavnost konala.

Ale komunisté si ničím nenechali kazit náladu. Z devadesátiletého Milouše Jakeše, který rozdával podpisy jako na běžícím pásu, sršila energie. "Takhle to nikdy nebylo. Šest set tisíc nezaměstnaných, zatímco vláda si žije v luxusu a utácí peníze náš všech za nesmyslné projekty. Je to ostuda. Být mladší, vrátím se do politiky a ty pantáty ze Strakovky vymetu, to mi věřte!", vyhrožoval Aha! bývalý generální tajemník ÚV KSČ.

Oslavu zahájila Píseň práce a projev poslankyně Marty Semelové. Mluvila o krizi kapitalismu a chudobě občanů. "Demokracie roní slzy při pohledu na chudobu a každodenní porušování lidských práv v této zemi," prohlásila. "Místo pravdivých zpráv můžeme sledovat dokumenty plné historických lží, které mají napomáhat rozdělování společnosti a vyvolávat štvavé antikomunistické kampaně," tvrdila. "Vám se utahují opasky a nahoře se krade," přidal se poslanec Jiří Dolejš.

_banderas ( 25. listopadu 2013 00:28 )

_banderas ( 25. listopadu 2013 00:27 )

chuliman2 ( 21. srpna 2013 19:14 )

pane jakeši,přeji vám mnoho zraví min.do 100let.pokud by jste se chtěl vrátit do politiky,tak vás podpořím.myslím že by nás bylo více.

chuliman2 ( 21. srpna 2013 19:12 )

chci říci,že jsem komunisty nikdy nemusel,ale pane Jakeši,měl jste ve svém projevu roku 1989 naprastou pravdu!!!!!já se omlouvám za to,že když jste odstoupil,skončil jsem směnu na odpolední,a šel to radostně říci kamarádům na trénink...bože,jak jsem byl naivní...to co nám předvedli politici po vás,je hrůza hrůz.a že ste někdy pletl paté přez devaté a že jste se občas přeřekl?to není nic.ale chtěl jste něco udělat pro lidi.

ptolemaios ( 12. května 2013 21:23 )

MUSÍM se po letech M.Jakešovi omluvit, protože cinkaje klíči na Venclplacu jsem doufal že přijde demokracie a právo! Oboje je současnými i těmi předchozími tajtrdlíky a chmatáky pošlapáno vnivěč.Náš stát se stal apendixem EU a USA,a tedy Strakoši musí tančit podle jejich muziky.Nevím, že by naši vojáci museli se Sovětama jít bojovat do Afganistanu,či jinam.Naši parlamentní po¨slranci / viz Zemanovu výslovnost! / koalice se mohou přetrhnout ,když hlasují o dalších posilách,např do Mali atd. JE TO BÍDA VÁŽENÍ! BÍDA ! A BUDE HŮŘ!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa