Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jaké byly Vánoce Davida Ratha? Vánočka, bramborový salát a samota!

Vyzdobit si celu? Ano, ale jen papírovými řetězy vyrobenými ve vězení.
Vyzdobit si celu? Ano, ale jen papírovými řetězy vyrobenými ve vězení.  (Autor: Infografika Blesk)
25. prosince 2012
05:00

David Rath strávil první Vánoce sám, bez svých žen i bez dětí. Poprvé je totiž strávil v base. A ještě smutněji mu bude dnes 25. prosince, v den čtyřicátých sedmých narozenin.

Bývalý středočeský hejtman David Rath, kterého eskorta v polovině prosince převezla z litoměřické vazební věznice do Prahy na Ruzyni, měl nejsmutnější Vánoce v životě. Na Štědrý den jsou ve vazbě návštěvy zakázané.

Program probíhá v celé zemi téměř stejně.  Štědrovečerním zpestřením tak může být vycházka na dvoře, lepší strava, balíček od rodiny a televizní pohádka. Výzdoba je zakázaná. Vánoční atmosféru si mohl doladit maximálně papírovým řetězem a to je v případě, že si ho v době svého volna slepil.

David Rath je od května za mřížemi - po zadržení v rámci obří korupční kauzy, která vypukla ve středočeském kraji, byl převezen do Litoměřic. A uvržen za mříže z obavy, že by mohl ovlivňovat svědky, eventuálně utéct.

Štědrovečerní menu

Snídaně: vánočka, vánoční cukroví, kakao,

Oběd: pol. rybí, kuřecí směs po orientálsku, rýže

Večeře: smažené rybí filé, bramborový salát.

petarandlikova ( 27. prosince 2012 17:30 )

Zdravim. Mezi lidma ted koluje novinka, jak si privydelat na internetu par penez. Je to na - www.CervenoCerna.Borec.cz - Ja si takto vydelavam uz pres mesic a nemuzu si to vynachvalit, stejne jako znami, kteri mi to poradili Doporucuji to omrknout rychle, protoze brzy to uz nebude mozne!

chrodyha ( 27. prosince 2012 13:49 )

Jojo. Nemá chlastat krabičák.

ivoadler ( 27. prosince 2012 09:36 )

Ty blbečku, já právě neříkám, že zkusit se má všechno. Mluvím o žvanilech, zejména uměleckých. Mezi ně evidentně nepatřím. Rozumíš vůbec psanému textu?

qwertina ( 26. prosince 2012 23:05 )

ooo.4 ( 26. prosince 2012 16:22 )

"jakožto" všichni korytáři by měli v base shnít.Proč tomu tak není,to nikdo neví.Rath to alespoň udělal tak,že se vlk nažral a koza zůstala celá.Vlci ale v našich krajích vymřeli,takže tu řádí jen hyeny,kterým je úplně fuk, jestli je koza na cimprcamr...a s ní my všichni .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa