Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Klaus myslí, zě není ufňukaná bába: V Chrastavě jsem nehnul ani brvou!

Autor: oj - 
6. října 2012
14:50

ANKETA - Prezident Václav Klaus odsoudil bývalého Nečasova poradce Romana Jocha, který ho po útoku kuličkovou pistolí označil za ufňukanou kremlofilní bábu. "Že by v tom byla taková míra ufňukanosti, to já na sobě opravdu nevidím. Jsou to zlé výroky, chorobné výroky, ti lidé jsou nemocní," řekl prezident Lidovým novinám.

Po útoku levicového radikála Pavla Vodouše čelí Klaus silné kritice, protože útok kuličkovokou označil za atentát. Nejvíce se do prezidenta opřel dnes už bývalý poradce Petra Nečase. Ten Klausovi vzkázal, že se chová jako ufňukaná kremlofilní bába. "Jestli já v Chrastavě udělal něco, tak jsem nehnul brvou," hájí se však prezident.

Ve velkém rozhovoru pro Lidové noviny Klaus mimo jiné odsoudil i vládu premiéra Petra Nečase, která si svými vlastními činy způsobila, že v Parlamentu ztratila většinu 118 hlasů, míní prezident Václav Klaus. Podle něj by z toho premiér a představitelé dalších koaličních stran měli vyvodit "zásadní závěry o svém vládnutí". Klaus to uvedl v rozhovoru pro dnešní Lidové noviny.

"Prostě vláda s podporou 118 se může chovat jinak než vláda s podporou 101. To asi ne úplně domysleli a teď sklízejí výsledky," řekl prezident a odmítl, že by vládě házel "pod nohy klacek v podobě veta důchodové reformy". "Ta důchodová reforma je velmi sporná, říkám to opakovaně, doporučil jsem zvážit znovu něco, co v naší společnosti vyvolává velké vášně," uvedl. Důchodovou reformu je prezident ochoten nazvat změnou, ale nikoli reformou. Podle něj není racionální a nebude mít velký efekt.   

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

bome ( 7. října 2012 12:10 )

ty jsi trdlo, co papouskuje jen to, co si nekde precetl, placas tu nesmysl a vubec nevis co chces rict

handgood ( 7. října 2012 11:05 )

Klaus si dovolil kritizovat Nečase za špatné vládnutí a už je zde odezva jednoho z bývalých poskoků Nečase. Klaus řekl jenom to, co si o této vládě myslí lidé a to velice opatrně. A kdyby na vás někdo mířil pistolí, nevím kdo by nezcepeněl, při pomyšlení, že je to poslední vteřina vášho života. Nikdo přece nemohl tušit, že pistole je jen hračka. Nakonec je to patrné i z té fotografie.

rudyptak48 ( 7. října 2012 10:43 )

omlouvám se za překlepy...

rudyptak48 ( 7. října 2012 10:42 )

Nechci se zastávat žádného z našich politiků, prtože všichni mají máslo na hlavě. K roztžení republiky byl Klaus donucen vzrůstajícím nacionalismem na Slovensku. Nakonec to rozdělení prospelo oběma národům. Největší chybu udělal havel, jenž byl loutkou stb, která si ho k tomuto účelu připravila a sledoval již od počátku Charty 77. Klaus je jeký je, ale je svůj, a neorá s ním Lívie, jak to dělala Dagmar z Vaškem, také proto mu lidé říkali Veškrna. V podstatě souhlasím s nickou bome.

arcaben ( 7. října 2012 09:46 )

...byl hrůzou paralizovaný,nezmohl se vůbec na nic-nikdy si nepřipustil,že by mu někdo z nás htěl ublížit=ó ta nadutost

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa