Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Proč by se měl potetovaný Franz stát prezidentem? Je modřejší než Klaus

Autor: red - 
3. srpna 2012
15:29

Úplně potetovaný profesor a hudební skladatel Vladimír Franz oznámil svou kandidaturu na prezidenta republiky, což vyvolalo obrovskou vlnu reakcí. Internet se začíná plnit vtipnými kolážemi. Diskutujte, proč by se (ne)měl stát prezidentem?

5 důvodů proč by se měl stát prezidentem podle reakcí čtenářů:
1. Je modřejší než Klaus
2. Nekrade tužky
3. Vypadá jako olympijské holinky
4. Konečně jeden slušnej kandidát hodící se k této republice.
5. Je vzdělaný a nebyl v KSČ.

5 důvodů, proč by neměl být prezidentem
1. Byl napojen na skupinu Orlík
2. Byli bychom pro smích celému světu
3. Měl by být premiérem
4. Copak jsme národ Indiánů?
5. Vypadá jak mimozemšťan.To snad raději Bechera Zemana.

PROČ BY SE VLADIMÍR FRANZ MĚL, NEBO NEMĚL STÁT PREZIDENTEM?

Stojíme o vás názor. Diskutovat můžete na facebooku Blesk.cz>> nebo pod v diskuzi pod článkem.

Vladimír Franz přiznal, že se nejprve cítil iniciativou Vladimír Franz prezidentem poněkud zaskočen, hozenou rukavici však přijal a už začíná sbírat potřebných 50 000 podpisů, které mu vstup do boje o Hrad umožní.

Protože Češi jsou pro každou legraci, o čemž svědčí i výsledky ankety o Největšího Čecha, kdy čeští recesisté hromadně hlasovali pro Járu Cimrmana, začíná se internet plnit vtipnými kolážemi na téma modrý prezident Franz. Prohlédnout si je můžete ve fotogalerii.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jaramila ( 11. srpna 2012 09:32 )

Šmoula na Hradě, to by byl vrchol! I když my jsme na to blbý dost, abychom ho zvolili!

ptolemaios ( 6. srpna 2012 21:40 )

osobně proti tomu člověku nic nemám - ale naše kultura a zvyklosti má svoje pravidla,které mají lidé,kteří usilují o veřejné funkce (např presidentské) CTÍT A DODRŽOVAT. V případě pana F. tomu tak není, jde tedy o znevažování presidenta ČR. Sorry pane F. ,když jste se rozhodl pro potetování, sám jste se vyloučil ze skupiny uchazečů. Při své inteligenci tomu jistě rozumíte! ANEBO NE?

sharp ( 6. srpna 2012 04:32 )

Je mi jedno, jaké má Franz vzdělání, kolik má titulů. Prezident je osoba, která náš stát reprezentuje. Takže jestli ho tady úchylní lidé budou byť jen z legrace volit a on vyhraje, je to zpráva pro svět, že náš stát je národ cvoků. Buďme rádi, že sami můžeme volit svého prezidenta, nemusíme to nechat na bandě darmožroutů (poslanců). Proto nechápu, proč volbu prezidenta některá individua znevažují.

mokilu ( 5. srpna 2012 21:47 )

Omlouvám se, ale všech pět pohromadě nemáte asi Vy... Je to vkus toho člověka, je to jeho životní styl, ne módní výstřelek a je za tím něco velkého, něco celoživotního... Musel byste toho člověká znát, abyste pochopil, takhle jen zbytečně plácáte na prázdno... Chápu, že je to Váš názor a neberu Vám jej... Jen se prosím příště neunáhlujte ve svých soudech... Jednou by se mohl někdo unáhlit v posuzování Vás...

babca ( 5. srpna 2012 20:57 )

Mam slabost pro vtipnou vystrednost a kterykoliv jiny kandidat nemuze byt horsi, nez je dnesni realita a v pripade jeho kandidatury bych se omluvila panu Becher-Zemanovi, byl by u mne az druhy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa