Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kocourkova exmanželka: Než jsme se seznámili, neměl nic!

Ministr Kocourek 16 milionů odklonil kvůli rozvodu se svou manželkou, ta čekala dítě s jiným mužem.
Ministr Kocourek 16 milionů odklonil kvůli rozvodu se svou manželkou, ta čekala dítě s jiným mužem.  (Autor: Foto Blesk - Zbyněk Pecák)
Autor: oj - 
20. ledna 2012
07:40

Bývalá manželka exministra průmyslu a obchodu Olga Kocourková chce to, co ji právem patří. Je přesvědčená, že 16 milionů, které před rozvodem Martin Kocourek "odklonil", získal za jejich společného života. „Jsem si naprosto jistá, že před tím, než jsme se seznámili neměl nic,“ řekla v rozhovoru pro Týden.

Olga Kocourková neví, co její bývalý manžel má na mysli, když říká, že část odkloněných milionů pochází z rodinného a historického majetku. Na začátku vztahu neměli ani své bydlení. „Bydleli jsme v mé rodinné vile,“ řekla v rozhovoru. A o žádných bohatých strýčcích z bližšího okolí nikdy nic neslyšela.

Jejich děti si prý s tím, proč i před nimi vlastní otec zapřel miliony hlavu nelámou. „Mají standardní vztah. Pohybuje se v rámce běžných pravidel,“ řekla Kocourková.

Matka bývalého ministra Jindřiška Kocourková dostala na účet v březnu 2008, tedy v době, kdy její syn působil jako šéf dozorčí rady společnosti ČEZ, cenné papíry od neprůhledné firmy Eton Ventures v Novém Mexiku. Dluhopisy po třech měsících prodala za 16 milionů korun. Na transakci se podílela finanční společnost Key Investments, která získávala od ČEZ, kde její syn působil jako šéf dozorčí rady, milionové zakázky.

warumfernet ( 22. ledna 2012 07:06 )

Na Kocourkovi z Kocourkova se jasně ukazuje, že modrý straky moc té inteligence nepobraly. Říci do TV veřejnosti, že zatajil manželce miliony, je totální blbost a zoufalost. A pokud jsou modré filcky takové jako Kocourek, tak se nemůžeme divit, že jde všechno světelnou rychlostí do ***e!!!!

va45 ( 21. ledna 2012 19:04 )

Blábolíte tady jen vy. Kdyby ten blbec nechtěl mermomoci si sednout do televize a dělat tiskovku a kecat před národem tak,že když to člověk poslouchal tak si musel myslet,že buďto padl na hlavu nebo je tak sfetovaný a nažraný,že to nakonec musel aspoň trošku zachraňovat jeho mluvčí.On tam na sebe prásknul,že ty miliony musel odklonit k vůli manželce..Ještě bych chtěl vidět pojišťovnu co dá někomu několik milionu za úraz jak to chtěl národu namluvit.Za nic by rozhodně z ministerského koryta jen tak neodešel.Žádná chudinka není, naopak chudinka je on,že se to přes média dozvěděla od něho ona.Zamyslete se jaké méme inteligentní a chytré politiky co nám tady vládnou.Tak ty mě vadí víc tak jak tá chudínka vám.

komentator ( 21. ledna 2012 15:54 )

Copak naiva (nebo spíše tak trochu manipulátor) GEVI neví, že dle seriozních mezinárodní organizací např OECD (pokud to Gevimu něco řekne) nebo Transparency International se Česko propadlo od převzetí vlády českou pravicí (Topolánek 2006) mezi silně korupční rozvojové země!! Proč se za vlády Nečase (vláda boje s korupcí) dle těchto renomovaných mezinárodních organizací korupce v Česku dále zhoršila? Je to proto že za Topolánka nebo Nečase krali zejména socani nebo komouši? Grosse bych dal za mříže. Proč to neudělala Topolánkpva vláda (Ičko-Langer byl ministrem vnitra) nebo Nečasova vláda (vždyť prý je to vláda boje s korupcí!!) Ve srovnání s Topolánkem, Řebíčkem, Bém (můžu vyjmenovat další velké pravicové zloděje) je Gross břídil. Topolánci, Řebíčci, Bémové rozkardli miliardy!!!

manolla1 ( 21. ledna 2012 14:10 )

Jednoduše Vám odpovím, proč bych se neměla svíjet na udičce-na smrtelné posteli, jako chycená rybička! To proto, jelikož nekradu, neparazituji a nejsem INTRIKÁNSKÁ, ATD. SVI-NĚ! TAK PROTO Člověk s čistým svědomím, může být - tedy měl by být - v naprostém klidu !!!

mnpv ( 21. ledna 2012 10:11 )

Nějak vám nerozumím. Žijte si jak chcete , ale jak víte, že se nebudete svíjet na smrtelné posteli jako chycený úhoř na udičce?Přála bych vám, aby vám to vyšlo, ale člověk nikdy neví jak dopadne.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa