Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kdo je největší gauner české politiky: Hlasujte v anketě!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: zuf - 
21. listopadu 2011
04:58

Který politik je největší gauner? Neustále nové aféry těch, kteří nám vládnou či v minulých letech vládli, přivedl Blesk na nápad zeptat se lidí: Koho považujete za největšího politického gaunera posledních 22 let? Vyberte toho svého v anketě pod článkem!

Ve spolupráci s agenturou SANEP vznikl exkluzivní průzkum, v němž lidé nominovali své kandidáty. Podle počtu nominací vznikl žebříček, v němž figuruje osmnáct jmen. Umístění jednotlivých politiků zveřejní Blesk v pondělí.

Už teď je ale možné prozradit, že v pětce největších gaunerů se umístili expremiér Stanislav Gross, ministr financí Miroslav Kalousek, prezident Václav Klaus, exministr dopravy Aleš Řebíček a ministr obrany Alexandr Vondra. Také jejich přesně pořadí se dozvíte zítra. Pokud chcete i vy vyjádřit svůj názor, můžete už teď hlasovat v naší anketě.

milan1970 ( 8. prosince 2011 06:57 )

Takový bordel v našem státě nebyl ani za komunistů!! Největší gauneři v současné politice jsou bezkonkurenčně Kalousek a Vondra. V právním státě by už seděli v base,ale v naší pseudodemokracii sedí oba ve zkorumpované vládě!!

bohus11 ( 30. listopadu 2011 19:10 )

Pan Klaus je samozřejmě jednička, co se týče zahraniční politiky a zejména ve vztahu k EU. Co se děje ve vnitřní politice našeho státu, je jeho přímou zásluho, v ekonomice. Stačí připomenout, ty čisté peníze, kauza Kožený, smírčím řízení se Slovenskem, které se týkalo finančním vyrovnání, vždyť se jednalo o stovky miliard korun a výsledkem je to, že se všem velkým zlodějům, defraudantům stále daří.

venxa ( 23. listopadu 2011 16:37 )

Tomiku ja to vedel uz davno, hned za me prvni navstevy po te vasi idioticke sametove revoluci. Ti sami nabubreli blbci na uradech jako za komunismu. Kdyz jsem napsal ze ta sametova fraska byl omyl, ze komunisticky pohlavari se meli v 89 veset na kandelabry na Trafousi tak me okamzite napadly zamaskovane bolsevicke zrudy jako Gogo nebo Jiriforman ze jsem krveziznivy vyvrhel. A tak jeste jednou pro ty voly:Soudruzi ted uz mate co jste chteli!

dissent ( 23. listopadu 2011 11:41 )

Všichni,jen bych poopravil pořadí.....

jankadlec ( 23. listopadu 2011 07:44 )

je vedlejší, kdo je větší, problém je v tom, že gauner se vůbec dostane na vysokou funkci a podle toho škodí státu, ale největší problém je, že koalice je úplně plná grázlů a tak se krade, kde se dá a upravují si zákony pro zlodějiny a beztrestnost

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa