Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Babák (VV): Kočí chtěla spát se všemi!

Autor: evak, INT - 
21. září 2011
17:38

Kristýna Kočí si rozkolem ve straně Věci veřejné nadělala opravdu hodně nepřátel. Naposledy se do ní kousavým způsobem obul Michal Babák (VV) a rozhodně si nebral servítky. Kočí prý měla poměr s poslanci ze všech stran, až na komunisty.

"Musím potvrdit, že paní Kočí uměla využívat své ženské přednosti. Samozřejmě to, že polovina Poslanecké sněmovny musela před jejími "vnadami" utíkat, tak to je po Poslanecké sněmovně velice známé. Dobře to možná vystihuje bonmot Mirka Kalouska, kdy na K9 se přeli o její vnady pan Gazdík s panem Tluchořem a Kalousek jen tak suše poznamenal: Kluci, proč se přete, vždyť ona vám dá stejně oboum," pronesl Babák v předtočeném rozhovor pro Pressklub na rádiu Frekvence 1. Do éteru pořad letí v pátek.

Babák se po operaci zubů ukázal jako hodně kousavý člověk a pokračoval: "Kromě snad klubu KSČM, co vím, to paní Kočí vzala napříč politickým spektrem. Z Věcí veřejných se jí z poslanců ale všichni ubránili," reagoval na další dotaz moderátora Veselého.

Kristýna Kočí si samozřejmě nenechala nic líbit a na Babákovo prohlášení reagovala pro Frekvenci 1 těmito slovy: "Rozhodně si myslím, že mé soukromí není ničí starost. Určitě ne starostí pana poslance Babáka. V případě podezření, kterým "čaroděj" Babák čelí, bych se starala jenom a pouze sama o sebe. Jeho bláboly jsou stejně na zakázku superguru Víta Bárty, o kterém se veřejně ví, že za tyto služby rozdává obálky a já nemám potřebu tyto jeho lži komentovat."

Na svém webu pak Kočí dodala: "Kdybych nebyla poslankyní Parlamentu ČR, okamžitě bych Michalu Babákovi vrazila pár facek, neboť lživá obvinění z pohlavní choroby a pohlavního styku či sexuálního obtěžování poloviny mužské sněmovny je za absolutní hranou vkusu a elementární slušnosti."

alach ( 4. října 2011 14:07 )

babáku ty si hlídej čuňu a zuby, ať t je zase někdo nevyrazí

ty_vole_lado ( 1. října 2011 16:45 )

ASi Babákovi nedala, tak tohle on teď říká no Taky bych si nechal od ní "dát"

sirena ( 24. září 2011 17:01 )

Podle toho co řekl Kalousek, tak poslanci Tluchoř a Gazdík mají jiný názor než Vy, znojmačko.

megane ( 22. září 2011 11:36 )

Máme novou Cicolinu, hold nějak se kariéra dělat musí když na to inteligence nestačí

megane ( 22. září 2011 11:33 )

To je boží hláška

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa