Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Budoucí tchyně Klause jr. exkluzivně: Mluvit do toho nemohu

Autor: Veronika Pukačová, Kjos - 
20. září 2011
08:31

Je o 16 let starší, stále není rozvedený a má tři děti. A kromě toho je Václav Klaus mladší (42) synem prezidenta, o kterého se zajímají média. Tak takového "zeťáka" přivedla před více než rokem domů Lucie Hřebačková (26). Jak se na takového přítele tvářili doma? Blesk mluvil s matkou Lucie, Ivanou (49). "To by byl překvapený každý, kdyby mu dcera přivedla syna prezidenta," svěřila se.

Lucie byla hodně nervózní, když ji Václav Klaus jr. představoval svým rodičům – prezidentskému páru. Ale jednoduché to asi neměla ani tehdy, když přivedla Václava ukázat rodičům Ivaně (49) a Jiřímu (55). Přece jen to není jen tak někdo.

„To by byl překvapený každý, kdyby mu dcera přivedla syna prezidenta. Ale ten věk rozhodně není problém. Je jí šestadvacet, je to její věc, tohle my nemůžeme řešit,“ řekla Blesku matka Ivana. Dodala ale, že ona i manžel vycházejí s Václavem dobře.

K tomu, že je stále ženatý a má tři děti, se ale nechtěla vyjadřovat. „Nezlobte se, to jsou jejich osobní věci. Neptejte se mě ani na rodinu Klausů,“ dodala. Václav Klaus mladší si svou možnou budoucí tchyni také hýčká, dokonce ji minulý týden vyvedl i za kulturou do Státní opery. Společně s Lucií, Ivanou a Václavem šla také sestra Lucie Pavlína (24). „Do divadla chodíme rádi, ale spíš zvlášť. Já s dcerami sama a Vašek s Luckou chodí často spolu. Tohle bylo výjimečné, ale moc se nám to líbilo,“ řekla Ivana Hřebačková.

Její dcera je také šťastná, že s Václavem rodina vychází. „S našima si rozumí dobře, od začátku nebyl žádný problém,“ řekla.

Video se připravuje ...
Další videa