Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Klaus byl u věštkyně, čekají ho prý jen dobré věci

Autor: ot, evakk - 
2. června 2011
05:00

Za sedmnáct dní má 70. narozeniny a ve středu se prezident Václav Klaus dozvěděl, co ho ještě v životě čeká. Při slavnostním otevření Zlaté uličky na Pražském hradě, která byla rok uzavřená kvůli rekonstrukci, mu totiž z dlaně věštila vyhlášená jasnovidka a kartářka Matylda Průšová.

Prezident, jako vždy v elegantním obleku, svěřil svou pravici do ruky vědmy, která prozkoumala všechny důležité čáry vepsané v jeho dlani. A i když skutečná Madame de Thebes, jak se pravé Matyldě Průšové před 2. světovou válkou přezdívalo, se už dávno vydala hledat svůj osud na věčnost, usedl Klaus s její kostýmovanou představitelkou i ke stolku s věšteckými kartami.

Co se o svém osudu dozvěděl, zůstalo jen mezi nimi. Podle spokojeného výrazu prezidenta to ale určitě nebylo nic zlého.

kamjdu ( 19. června 2011 14:25 )

Každý ví jaký je on sofistikovaný lhář a zloděj a přesto není v base, ale je prezidentem. To jsme mi češi snad všichni idioti?

komentator ( 4. června 2011 10:20 )

Nejnovější Klausova kravina: Nebezpečná bakterie, která způsobila již desítky úmrtí a kolem 2 tisíc lidí je v intenzivní péči lékařů, je dle všeználka z Hradu pouze další velký humbuk! Dle Klause seprý nic neděje..... Sharkfish zřejmě patří k těm méně chápavým, kteří obdovují tuneldědka z Hradu a jeho hradní exoty jako Hájek a spol!

jakub-moravec ( 3. června 2011 11:30 )

decathlone, do kriminálu ne, odtamtud se rádo jde rovnou na prezidenta Havel,Husák), patří na šibenici, to by konec s ním byl jistý.

max898 ( 3. června 2011 10:14 )

Možná ty tak vypadáš , já teda ne Si člověk u kterého budou tyhle ty slova vždy jen kecy protože mu nevoní. Žádné tunely u nás nejsou , protože pravděpodobně sám tuneluješ o stošest. Příznávam , že s Klausem souhlasím co se názoru na EU týká , ale to je vše. Pro tuhle republiky nic dobrého neudělal. A co udělal to obvykle skončilo velkým fiaskem. A kdo to nevidí tak je prostě buď slepý a nebo stejně špatný člověk jako Klaus.

max898 ( 3. června 2011 10:08 )

Ahoj Vašku , jak to šlape na hradě

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa