Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Američané zuří: Omluvte se za prezidentova muže

Fotografie
Video z výcviku Týmu 6 amerických Navy SEALs, který zlikvidoval Usámu bin Ládina  (Autor: internal)
Autor: ap, Kjos - 
6. května 2011
13:38

VIDEO: Poradce prezidenta Klause Petr Hájek tvrdí, že zabití Usámy bin Ládina je mystifikace. Hájek dokonce pochybuje, zda terorista bin Ládin vůbec kdy existoval. Hájek tím rozzuřil americkou vládu. Američané nyní na české vládě požadují, aby se od slov prezidentova muže oficiálně distancovala.

"Bin Ládin je mediální fikce. Jak se zrodil, tak také zemřel, za podivných, téměř mystických okolností. Je to moderní pohádka pro dospělé - dobro a zlo. Chceme-li, věřme," prohlásil v rozhovoru pro Parlamentni listy Petr Hájek.

Jeho šéf a prezident České republiky Václav Klaus se Hájka sice většinou zastává, ale tentokrát označil jeho výroky za nešťastné. "Chci jednoznačně říci, že názor prezidenta republiky nevyjadřoval," uvedl Klaus na svém webu.

Americké straně to nestačí. Podle informací Hospodářských novin, narušilo vyjádření vicekancléře prezidenta Petra Hájka diplomatické vztahy mezi USA a ČR. A požaduje, aby se česká vláda od Hájkových výroků oficiálně distancovala!

Hájek již dříve proslul "zajímavými" výroky. Útoky z 11. září 2001 v New Yorku se podle něho nikdy nestaly tak, jak je oficiálně prezentováno. Hájek dále například odmítá tvrzení o škodlivosti kouření nebo Darwinovu evoluční teorii, protože on prý z opice rozhodně nepochází.

Takle cvičí jednotka Navy Seals, která dopadla bin Ládina:

Video  Video z výcviku Týmu 6 amerických Navy SEALs, který zlikvidoval Usámu bin Ládina  - Youtube.com / ABC News, hudba: Yellow
Video se připravuje ...

muaddib ( 11. června 2011 23:43 )

Ta drzost Amíků, co ČR považjují sa svého lokaje, svou kolonii, je neuvěřitelná, nezná mezí! Předvolal bych si amerického velvyslance na kobereček a tam ho zmrskal bičíkem přes hubu, a v případě, že by dělal nějaké „nebezpečné pohyby“, (jako se by se snažil krýt), tak bych mu „v sebeobraně“ střelil do hlavy! To je něco nehorázného, co dělají Spojené státy agresivní! Nejprve několikanásobně hrubě poruší mezinárodní právo i svrchovanost Pákistánu, zavraždí na jeho území neozbrojeného civilistu, a pak ještě arogantně požadadují omluvu od Pákistánu?!

warumfernet ( 9. května 2011 21:42 )

papá Gigatunela, za ukradenou propisovačku v Chile. Ten klausův poskok a pošuk Hájek za to svoje "zviditelnění se", nestojí za řeč.

marmat ( 8. května 2011 21:39 )

A ohromná chuť na sebe po letech totality a DRŽENÍ ZOBÁKU upozorňovat . Jsme teď najednou EXHIBICIONISTI OTEVŘENÍ, kteří se předváděj velmi primitivně světu . NEEXISTENCI OTEPLOVÁNÍ doplnil pobočník Hájek neexistencí teroristického šéfa. No a kdo další nás na této OLYMPIÁDĚ českých EINSTEINů nude reprezentovat příště ??? Mám uř teď z toho bobky.....

matozita ( 8. května 2011 18:10 )

prosím te ja nerikam ze války nebyli ..no hitler nikto neudelal ten opravdu byl.. a verím ze ladin byl ,ale ne tak jak ho opisuji americanééé... to oni z neho udelali vycviceneho psa..a kdyz uz mluvíme o valce tak valku si amerika vykoledovala sama. nikdy neuverím tomu ze 11 zari spadl mrakodrap jen proto ze doneho narazil nejake letadlo.. to by musel byt postaven jenom z cihel ... v ten den delalo malo lidid najednou hm?? pak tretí letadlo chtelo narazit do bileho domu ale??? slápl vedle haha to je nesmysl... úproste to nafingovala amerika aby mohli valcit.. a ted obama najednou nasel nejhledanejsiho teroristu na svete smesny!!!!!!!! on je celej smesnej obycejny amici mu to uverili ale kdo má filipa ten premysli jinak vis??

crakazasecrak ( 8. května 2011 07:13 )

TY JSI TEN NEJVĚTŠÍ DE B I LEK S IQ TYKVE!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa