Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Bárta? Neschopný narcista připravil lidi o práci, tvrdí odborář

Vít Bárta svádí boj s odbory
Vít Bárta svádí boj s odbory  (Autor: Daniela Kolářová)
Autor: ap - 
2. května 2011
20:44

On je podle poslance Humla nazval parchanty, oni ho na oplátku považují za narcistu, který se neumí chovat. Vít Bárta si i přes to, že minulý týden s odboráři jednal u nich příliš dobře nestojí.

Poslanec Stanislav Huml, kterého Věci veřejné vyloučily z klubu se v televizi Nova opřel do faktického šéfa strany Víta Bárty. "Na vlastní uši jsem od Bárty slyšel toto: Jsem hrdý na to, že jsem za tři měsíce ty parchanty odborářský nepřijal. Až je přijmu, tak jim nase*u do huby" řekl televizi Nova Huml s tím, že se Bárta se svými tvrzeními dokonce před "véčkaři" chlubil.

Bárta toto tvrzení odmítl. "Považuju za zásadní, abych byl hodnocen na základě svých činů. Dokázal jsem, že s odbory komunikuji a že jejich přístup považuji za inspirativní," řekl Bárta, ale připustil, že ne vždy se názory odborářů s těmi jeho shodují.

Bárta je narcista

A co si o komunikaci s bývalým ministrem dopravy myslí samotní odboráři? Luboš Pomajbík, šéf odborářů v doprávě Blesk.cz sdělil, že jeho zkušenosti s Bártou jsou absolutně negativní.

Podle něj se Bárta uvedl na prvním jednání s odboráři tvrzením, že celou problematiku nastudoval za 60 dní a situaci zhodnotil slovy "co jste vy prožrali, to my musíme ušetřit."

Podle odborářů naopak Bárta svým působením na ministerstvu "způsobil nezaměstnanost tisíců zaměstnanců nejen v odvětví dopravy, ale i v odvětvích, které dopravářům své služby dodávají.

Slova Bárty o tom, že jsou odboráři parchanty by prý Pomajbíka nepřekvapily. "Vše mi zapadá do rámce vlastních zkušeností ohledně jeho spolupráce se sociálními partnery – naprosté pohrdání, akcentovaná nadřazenost a narcismus,“ uzavřel své zkušenosti Pomajbík.

max898 ( 4. května 2011 09:59 )

Nejsem žádný soudruh , kdybych byl modrý pták , tak VV velebím , a oslavuju je,protože umožnily ODS se opět chopit moci v této zemi. Takže když neviš , tak nemluv.

komentator ( 3. května 2011 23:00 )

Proč jsou Bárta, Dobeš, Jankovský a John s politickým dinosaurem Kalouskem ve vládě, když před volbami slibovali, že vymetou všechny politické dinosaury z politiky? Nepodrazili Véčkaři své voliče? Nejsou Véčkaři ve vládě pouze kvůli korytům?

zirafak ( 3. května 2011 18:43 )

zirafak ( 3. května 2011 18:43 )

Že je Kalousek sígr, za to může Kalousek, ne VV, které se navíc snažej uměnšovat dopad reforem na obyčejné lidi.

vonamula ( 3. května 2011 16:45 )

... který připravil o práci minimálně 20 lidí jenom proto, aby nebyl ohrožen ve své nedotknutelné funkci. Takové vyřizování osobních účtů po odborářsku je na zblití. Jen je potřeba vědět, do kterého otvůrku vlézt... Jó není nad to, když je předseda (..kyně) zajedno s personálním šéfem a dojej firmu jak to jde.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa