Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kočí: S tím jsem pích*la, s tímhle ne a s tím bych chtěla

Autor: Eva Hofrichterová, apk - 
16. dubna 2011
05:00

To, že poslankyně Kristýna Kočí (26) ráda používá ženské zbraně, v kuloárech Sněmovny kolovalo již dlouho. Pověst sněmovní lidušky teď sama přiživila. Na tajné nahrávce bez studu mluví o sexu, pí...ní a o tom, jak její přítel Adam slyšel, že spala s šéfem poslanců ODS Petrem Tluchořem.

O tom, že k sobě mají Kočí s Tluchořem blízko, Blesk informoval. Před třemi týdny je načapal společně na tajné schůzce v hotelu. Kočí to tehdy vysvětlovala koaličním jednáním. Jak je vidět, jednání s politickými partnery probíhala opravdu intenzivně.

Když se na schůzce člen VV Lukáš Vích Kočí ptal na jejího přítele Adama, suverénně odpověděla: „Hele, on ti je v pr**li. Slyšel, že jsme spali s Tluchořem,“ odpověděla Víchovi a jeho partajní kolegyni Markétě Dobešové. O sexu pak Kočí slovníkem lehké děvy mluví jako o pí***ní. A z nahrávky vyplývá, že by právě to s Tluchořem ráda...

John včera prohlásil, že věděl, že se Kočí s Tluchořem schází. I on spekulace o jejich poměru zjevně zaslechl. „Občan, jenž o sobě napsal, že pracuje v dolní komoře u policie, uvedl, že si nejprve myslel, že jde o milence. Při současných událostech ale pochopil, že důvod schůzek byl jiný,“ řekl předseda VV.

Podle kuloárních informací měla Kočí blízko třeba i k exministru životního prostředí Pavlu Drobilovi (ODS) nebo předsedovi slovenské SaS Richardovi Sulíkovi. Co na to její oficiální přítel Adam Koželuh (25)? Slova své milé v nahrávce radši nechtěl komentovat.

Jak na to poslankyně sKOČIla

Vích: Jak to všechno snáší ten váš mladej? (pozn. red: vydavatel Adam Kožela)

Kočí: Hele, on ti je v pr**li. Slyšel, že jsme spali s Tluchořem.

Vích: A tam to funguje natvrdo? A Tluchoř je ženatý?

Kočí: Ale jako nespíme spolu, ale to jenom proto, že má teďka fofr, a že to byl teďka (nesrozumitelné). Hele, prostě já se s ním ještě nevyspala.

Vích: Já jsem myslel, že pí**áte s Drobilem, když už teda.

Kočí: Hele, to se vypráví, ale to vůbec není pravda. S tím nepí**ám. S tím jsem nikdy nic neměla.

Vích: Tak potom s Tluchořem?

Kočí: No, ale ani s ním jsem nepí**ala.

Vích: S tím Tluchořem?

Kočí: A to, i když teda jsem byla teďka v Ostravě, tak u mě spal v hotelu a tam teda (nesrozumitelné) Ale jenom proto, abych byla přesvědčivá. Já jsem řekla, že žiju fér, tak abych byla přesvědčivá, když se mě někdo zeptá, vy máte poměr s Petrem Tluchořem, já řeknu prosím vás, já jsem v životě s Petrem Tluchořem nespala. Potřebuju být přesvědčivá. Protože to je dost hrozný (nesrozumitelné) poměr (nesrozumitelné) připravuje shodit vládu, tak si měsíc nezapí**á…

Vích: Já to říkám – blonďatá bestie.

Kočí: Ale mám vás pozdravovat od Adama (od oficiálního partnera pozn. red.).

angelka ( 20. dubna 2011 12:06 )

Moc se omlouvám za ta vulgární slova, ale slečna Kočí už od pohledu vypadá jako pořádná ***.

anamora ( 17. dubna 2011 23:21 )

kacota ( 17. dubna 2011 20:28 )

už žádné housky se salámem a prošlý vlašák !!!

Shelby16 ( 17. dubna 2011 18:40 )

Do 3 let chci novou Fábku s turbomotorem a plnou ledničku jídla k tomu

Shelby16 ( 17. dubna 2011 18:38 )

Kapitalistická dřina za východní platy ?! tak to NE milánkové ! Když teda kapitalisticky kvalitně pracovat, tak i kapitalisticky kvalitně žít

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa