Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Odboráři přirovnali ministry k upírům

Odbory v kritice vlády přitvrdily
Odbory v kritice vlády přitvrdily  (Autor: ČMKOS)
Autor: ČTK, map - 
1. dubna 2011
22:40

S billboardy, které bojují proti vládním reformám, vyrazily odbory do boje proti vládě. Vadí jim reforma důchodů, zdravotnictví i daní. A pokud se prý nic nezmění, jsou připraveny stávkovat.

Rozhodnout se chtějí do konce dubna, kdy má také jejich kampaň Otevřete oči skončit. Na osmi desítkách billboardů je například šéfodborář Jaroslav Zavadil v tričku s logem akce ve vyzývavém postoji rappera, který ukazuje na diváka.

Plakát doprovází fráze Velkou důchodovou loupež zaplatíte i vy. Odbory měly připravenou i drsnější variantu, na níž premiér a ministr fi nancí s upířími zuby »lidem pouští žilou«. Tento návrh podle mluvčí odborů Jany Kašparové na billboardy u reklamní agentury neprošel, ale objeví se na menších plakátech. Kolik bude kampaň stát, odbory nechtějí prozradit.

doodledoctor ( 6. dubna 2011 13:54 )

doodledoctor ( 6. dubna 2011 13:54 )

doodledoctor ( 6. dubna 2011 13:53 )

gogo ( 2. dubna 2011 18:30 )

Demokracie je na zloděje a na darebáky krátká. Naopak. Demokracie jim bohužel slouží. Umožňuje jim páchat beztrestně nepravosti v náš neprospěch a v jejich prospěch. Alespoň u nás jistě. Lidé mohou jen svobodně jít volit. Nebo hloupě svobodně nejít volit. A to je vše. Pak již za ně rozhodují zvolení. A ti mají zcela jiné starosti než se starat o problémy lidí. Mají vždy jen maximálně 4 roky na to, aby se napakovali, aby si zajistili teplá místa i pro své příbuzné a kamarády... Víte co je to starostí, když mají na obstarání sebe sama jen 4 roky ?

sakra ( 2. dubna 2011 17:44 )

Mladí to ovšem nechápou dokud to nepoznají na vlastní kůži.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa