Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kalousek: Nikdy nelžu, Rath: Zase pije

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ap - 
10. března 2011
21:34

Ministr financí Kalousek prohlásil, že nevidí důvod proč by se omlouval za své chování.  Kalousek ve středu večer tvrdil, že má tajné nahrávky novinářů a do čtvrtečního rána si to rozmyslel, s tím že žádné nemá. Samotný Kalousek prohlásil, že se svým lhaním (které nazývá mystifikací) snažil zjistit o čem se novináři mezi sebou baví. To se mu prý povedlo a nic špatného na tom nevidí.

"Byla to průhledná mystifikace a nechápu jak tomu vůbec mohli novináři uvěřit," snažil se tvrdit v pořadu České televize Hyde park. Mystifikoval prý kvůli tomu, aby odhalil monstrózní spiknutí novinářů. Zároveň se za svou lež neomluvil.

Na veřejnosti nikdy nelžu, hájil se Kalousek

Na otázku, zda se nebojí, že mu nikdo nebude věřit ani jeho veřejná vystoupení kroutil Kalousek pobaveně hlavou. "Byl to soukromý hovor, možná že mi teď někdo nebude v soukromém hovoru věřit, ale mohu vás ujistit, že na veřejnosti nikdy nelžu," ujišťoval Kalousek.

Zřejmě zapomněl, jak v roce 2006 veřejně prohlašoval, že se dohodl na vládě s ČSSD a KSČM a pak se snažil lidem namluvit, že to byla politická hra. Také zřejmě zapomněl jak při nástupu ekonomické krize tvrdil, že žádná krize nebude a posléze prohlašoval, že to říkal úmyslně i když věděl, že opak je pravdou.

A také se zdá, že zapomněl na tento svůj předvolební výrok. „Nebudeme zvyšovat daně. Já jsem přesvědčen, že zvyšovat daně znamená v době při krizi i po krizi, v našem případě, jenom další cestu do recese.“

Kalousek zase pije

Reakce politiků na Kalouskovu "mystifikaci" byla různá. "Považuji tento způsob komunikace za poněkud nešťastný, ale důvod mystifikace nechávám na panu Kalouskovi," vyjadřoval se zdrženlivě předseda vlády a ODS Petr Nečas.

To David Rath, který měl ve Sněmovně s Kalouskem několik ostrých slovních konfliktů podotkl, že na něj celá věc dělá dojem, "že (Kalousek) zase pije".

 

hansi1 ( 13. března 2011 08:19 )

http://www.blesk.cz/clanek/system/150098/kalousek.htm To k němu sedí. Jak takový člověk může řídit osudy všech obyvatel republiky.

komentator ( 12. března 2011 09:11 )

Proč nestrčit do koše gaunera Kalouska a vymáchat ho ve Vltavě? Darebáky, zloděje a podvodníky strčili ve středověku za Karla IV do koše a vymáchali je ve Vltavě!! A co obnovit tuto tradici a vymáchat Kalouska ve Vltavě? Alespoň by si profláklej Kalousek schlasil hormony!!

qqqq ( 11. března 2011 12:16 )

Ty gumo víš vždycky kde je pravda. Že ?

doodledoctor ( 11. března 2011 11:05 )

To se potkali dva kouhouti. Kalouskovi zůstalo od lidovců to okopávání kotníků, a sněmovní gladiátor Rath si nenchá ujít žádnou přiležitost, aby použil svou stříkačku. Škoda, že ten pohlavek od Macka byl jenom výchovný. Nic to s hlavou toho narcise neudělalo.

dzery ( 11. března 2011 10:43 )

To tedy byla fakt síla.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa