Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Nečas: Johne, proč jsi letěl vrtulníkem?

¨Premiér Petr Nečas bude po Johnovi žádat vysvětlení jeho (ú)letu
¨Premiér Petr Nečas bude po Johnovi žádat vysvětlení jeho (ú)letu  (Autor: ČTK / Reflex.cz)
Autor: ČTK, jak - 
10. října 2010
18:25

Předseda vlády Petr Nečas bude po ministru vnitra Radku Johnovi (VV) a policejním prezidentovi Oldřichu Martinů žádat vysvětlení, proč v době vládních škrtů letěli na sobotní ocenění policistů a civilistů do Krnova a Ostravy vrtulníkem.

Nečas to dnes řekl novinářům. Podle mluvčího ministerstva vnitra Jiřího Reichla jen využili pravidelných cvičných letů. Úřadující předseda ČSSD Bohuslav Sobotka ale Johna zkritizoval. Ministr podle něj využívá vrtulník v situaci, kdy policie nemá ani na benzin.

Ministr a policejní prezident v sobotu ocenili policisty a obyvatele Krnova, kteří zasáhli proti ozbrojenému lupiči, jenž předminulý týden s pistolí a granáty přepadl místní směnárnu. Policistům a dalším lidem se pachatele podařilo zneškodnit. Lupič při zásahu policie zemřel, zraněni byli čtyři policisté a další dva lidé.

max898 ( 12. října 2010 11:56 )

Možná spamuje za ČSSD , ale v podstatě neřek nic co by nebyla pravda

max898 ( 12. října 2010 11:55 )

protože , když dělal letecké manévry Topolánek tak to Nečasovi nevadilo

martha987 ( 11. října 2010 14:20 )

Přestaňte tady spamovat za ČSSD. Kolik za to dostáváte?

meadow ( 11. října 2010 13:41 )

už zase? jsi fakt k smíchu a trapnej

robertos ( 11. října 2010 12:41 )

Politická garnitura,co uděláme češi ,budeme jen ovce,co si nechaj vše líbit? Jak se zbavit Politiků ,lhářů,zlodějů a lidí ,kteří parazitují na systému a využívají různých kliček, jak se dostat k penězům a ukrást je státu a lidem.Hrzce jak si říkají –vyvolených- nemusí tohle líbit ,protože systém ,který zneužívají ,jim dostatečně nabízí dost čachrů a po-legalizované zlodějny,nebo tunely různých firem ať, už státních nebo soukromých protože,když obyčejný člověk ,zrekapituluje svobodu a po více jak 20letech vidí ,že v politice a ve firmách jsou pořád jedni a ti samí zloději ,zkorumpovanci a převleč kabátníci,kteří vždy souhlasí jen tou zmiňovanou skupinou lidí ,kterým jde jen ve prospěch samotných a chlácholí se před vstupem do vyšších pater společnosti, jak pro lidi vše neudělají,aby byli spokojeni a ,že se jim zvýší před jejich vstupem životní úroveň, je už dávno otřepanou frází . A mám za to že těmhle… by se mělo šlápnout na kuří oko,aby si to dlouho pamatovali a i další generace ,kteří budou chtít být u moci nebo kormidla ,nějaké firmy,že nejsou tu sami pro sebe ,ale mají zodpovědnost za svojí práci ,jim svěřenou a taky ze z toho musí vyvodit důsledky pro ně samé,když něco špatně rozhodnou ať je to zaviněno úmyslně nebo neschopností a justice jsou aby je potrestali.Taky mají zodpovědnost za lidi ,kterých je ve státě většina a to jsou ti obyčejní lidé ,kteří na jejich rozhodování nejvíc doplácí. Pozor vy bohatí a politici vás se to netýká, vy máte vždy nějaká vrátka otevřena ,oproti obyčejným lidem.Už je zapotřebí s tímhle bordelem v této republice,něco udělat a vidím to nejen v nespokojenosti obyčejných lidí ale i na internetu v oblasti vyjádření lidí na spokojenost fungování politických smyček.Fůra lidí by byla i spokojena se změnou politického vládnutí někteří podporují defenestraci ,ale chcete daleko jít hlouběji ,nejlépe nějaký puč ,ať¨už politický nebo vojenský.Protože je to neúnosné ,jak si ta Hrstka vyvolených zahrává s tou většinou obyčejných lidí a je

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa