Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Baudyšovy ženy: Hádky pokračují

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Květa Kočová, šim, mivrk - 
25. srpna 2010
16:16

Druhá manželka bývalého politika a astrologa Antonína Baudyše (†63) Pavla Bradáčová (45) exkluzivně pro Blesk.cz poprvé promluvila. "Není pravda, že jsme se se Zuzanou pohádaly. Nabízela jsem jí, aby s ním v jeho posledních dnech byla, nevyužila toho," řekla Blesk.cz Bradáčová.

Je pro Vás asi nesmírně obtížné popisovat pocity a hovořit s novináři takto krátce po jeho skonu...

„Ano, je to pro mě velmi těžké o těch věcech nyní mluvit, právě mi zemřel člověk, kterého jsem nadevše milovala, zemřel mi v náručí a vše, co se kolem jeho smrti teď v médiích odehrává, mi nesmírně ubližuje...“

Můžete nám potvrdit informaci, která Vás a Zuzanu Baudyšovou poněkud očerňuje tím, když tvrdí, že mezi vámi panovaly napjaté vztahy...?

Ale samozřejmě, že určité napětí zde bylo. Ale jaké mohou mít vztahy dvě ženy, mezi které vstoupil jeden milovaný muž? Copak to není pochopitelné? To, že někdo tvrdí, že jsme se Zuzanou Baudyšovou pohádaly, není pravda, vždyť jsem jí i dětem nabízela, aby s ním v posledních dnech a okamžicích byli, oni toho nevyužili.

Co říkáte na hlasy, které Blesk zaznamenal ve vašem okolí, že jste si pana Baudyše vzala jen kvůli majetku?

Toto může opravdu říci jen největší zbabělec, každý, kdo mě zná, kdo nás kdy viděl spolu, ví, jak náš vztah vypadal, ví, jak moc jsem ho milovala. Tyto myšlenky jsou naprosto zcestné. Ani nevím, co na toto mohu víc říci a jak se těmto nařčením bránit...

vinnetouvi ( 28. srpna 2010 13:58 )

Máte naprostou pravdu. Navíc stará Baudyška, i když ji nesnáším za její lži a finanční podvody a exhibicionismus, je třikrát hezčí než ta mladší nová *****. To je opravdu nevzhledná zrůdička - unapetitlich.

vinnetouvi ( 28. srpna 2010 13:55 )

Jsi lidské ho.vado.

abe55 ( 27. srpna 2010 12:27 )

ať byl pan Baudyš jakýkoli, přeci jen se tu jedná o lidskou smrt a kdo znevažuje takovou lidskou tragédi a naváží se navíc i do pozůstalých, ten je s prominutím hovado. Viz Guleman, Hennhof, Růženka.

helcab ( 27. srpna 2010 07:38 )

To taky nechápu.

hennhof ( 26. srpna 2010 19:32 )

právě se stala CELEBRITOU. To bude šaráda, ten pohřeb.............................

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa