Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Exmanželka Baudyše (†63) pláče: Nesměla s ním být

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Květa Kočová, ama - 
25. srpna 2010
05:01

Zuzana Baudyšová (61) je v slzách. V nejtěžší chvíli nemohla za ruku držet toho, kterého nikdy nepřestala milovat, i když ji před rokem opustil kvůli milence Pavle Bradáčové (45). Exministr obrany a astrolog Antonín Baudyš (†63) včera v poledne prohrál boj se zhoubným nádorem na mozku.

„Nebyla jsem u něj,“ přerývaně mezi slzami řekla Blesku Baudyšová. „Byla u něj moje sestra, ale teď o těchto věcech nemůžu mluvit, nezlobte se,“ dodala.

Přestože své exmanželce Baudyš ublížil a ona se s jeho odchodem k milence nikdy nesmířila, necítí vůči němu zášť. „Budu na něj vzpomínat hezky... Všichni lidé, kteří ho kdy potkali, na něj budou vzpomínat v dobrém, byl to hodný a milý člověk. To je jediné, co teď mohu říci,“ řekla ještě Zuzana Baudyšová.

Manželkou jen tři měsíce

Současná Baudyšova manželka Pavla Bradáčová, která si exministra vzala letos v květnu, potvrdila, že její muž zemřel doma. Žena podnikatele, s níž se seznámil na kurzu astrologie, mluvila také ztěžka. „Ráno ho přijela navštívit bývalá švagrová. Byla u něj se mnou do poslední chvíle. Zemřel mi v náručí,“ řekla jen Bradáčová.

Víc o otcově skonu neřekl ani jeho syn Antonín Baudyš mladší (37). „Zemřel doma, obklopen láskou a svými nejbližšími,“ řekl. Rodina se podle něj do zítřka dohodne, zda pohřeb bude veřejný, nebo soukromý.

Po svatbě s Bradáčovou se mu přitížilo

Baudyš byl před rokem a půl kvůli nádoru na mozku operován. Poté prodělával chemoterapie a snášel je velice těžce. Tehdy to potvrdila jeho exmanželka, která se velmi strachovala o jeho život. Letos v květnu hned po svatbě s druhou ženou se exministrovi ale přitížilo a skončil opět v nemocnici.

Bývalý ministr obrany v první Klausově vládě se do historie politiky vepsal kuriózní příhodou. Při letu do Švédska údajně náboj Baudyšovy vlastní zbraně prostřelil podlahu vládního letadla.

kartan ( 27. srpna 2010 07:54 )

Je to národní umělkyně!

kartan ( 27. srpna 2010 07:53 )

Bohužel,přišel na to, co má doma, moc pozdě!

kartan ( 27. srpna 2010 07:52 )

Byl jsi snad, tlachale v letadle?Jak rozumněl tento člověk armádě.Asi jako Parkanová!Nakradlo se tam víc, než jinde.Jde to srovnat, jen s dopravou!

kartan ( 27. srpna 2010 07:51 )

Tak to jsi úplně vedle.Nechtěl bych s ní bydlet,ani v jedné vsi!

kartan ( 27. srpna 2010 07:50 )

Jednou byl o této rodince pořad v televizi, kde byli za hrdličky!Divadlo!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa