Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Paroubek se nudí se ženou. A Petra? Koketuje!

Autor: šim, map - 
16. srpna 2010
06:00

Jiří Paroubek se po třech měsících objevil v televizi a opět to stálo za to! Hned v úvodu debaty s Václavem Moravcem se pochlubil, že hodně píše, protože se nudí. Třeba s ženou o dovolených. Co na to Petra? Ta se v zákulisí rozhodně nenudila. Bavila se koketováním!

Takže zatímco Jiří Paroubek ze sebe sypal perly ve studiu, kde ho usadili prý do příliš těsného křesla (inventář nábytku se přitom neměnil, bývalý předseda ČSSD se tak přes prázdniny asi příliš rozlenošil), Petra čas v zákulisí trávila po svém. Hned při příchodu se s polibkem doslova vrhla na středočeského hejtmana Davida Ratha, který ji při tom jemně uchopil za zápěstí. S Rathem poté setrvala v hovoru, dokonce mu nadšeně cosi ukazovala na svém telefonu. Že by fotky z dovolené v Řecku?

Podobně vřelým způsobem se přivítala také s moderátorem pořadu Václavem Moravcem. Pak koketně posedávala u stolku, nohu přes nohu, rukou si lehce zajížděla do vlasů a úsměvy rozdávala na všechny strany.

Petra se na cestu do zákulisí televize vyparádila opravdu nepřehlédnutelně. Sáhla po růžových minišatech, které daly vyniknout jejím řeckým sluncem opáleným nohám. Vůbec ji tak nemuselo mrzet, že její manžel, kterého při každé příležitosti a za každou cenu brání doslova jako lvice, označil jejich společné dovolené za nudné.

„Já mám hodně času. Většinou se nudím, třeba s manželkou o dovolených, tak píšu. A moje žena se také nudí, tak také píše,“ sypal ze sebe Paroubek, který si zřejmě vůbec neuvědomil, co to vlastně vypouští z pusy.

Co dalšího Paroubek hlásil?

* „Ani moje žena nebude kandidovat na místopředsedkyni ČSSD. I to jsem dokonce slyšel. Je ale pravděpodobnější, že by kandidovala ona než já.“

* „Já se totiž většinu času nudím. Třeba s manželkou o dovolených…“

* „Nevím, jestli jsem spíš spisovatel, nebo grafoman. To druhé snad ne.“ (Po oznámení, že píše 2 knihy a pak paměti.)

* „David Vodrážka je šéfem zahraničního výboru »z leknutí«. Jeho angličtina je na úrovni »My fl owers are beautiful«.“

* „Mám nový mobil, který na mě chrlí informace. Také se učím s iPadem.“

* „To je obludný střet zájmů. Klasnová kontroluje vládu, kde je její partner Bárta. To je jako dřív Topolánek a Talmanová.“

„Nový volební manažer vidí situaci dost zjednodušeně. Říká si: Paroubek je pryč, to je príma, teď odstraníme Michala Davida a vyhrajeme.“

* „Pecina je svým osobnostním uspořádáním »velmi zajímavý«. Kandidatura na předsedu je jen jeho osobním snem.“

alumno ( 4. července 2011 12:46 )

je to napsané trochu ostře, ale s myšlenkou souhlasím

susanah ( 16. srpna 2010 21:26 )

Bavila jsem se. Skřehoták leze lidem pěkně na nervy. Dobře mu to ta paní ředitelka pověděla. A klobásky na lávovém grilu byly super.

ales1 ( 16. srpna 2010 21:22 )

jak vidíš, tak třeba 9030, qwerina, joplin. Mně to stačí) Ty si jdi koupit knihu a na její křest si vezmi pro jistotu neprůstřelnou vestu značky Dior.

ales1 ( 16. srpna 2010 20:39 )

západní podnikatelé z Řecka? Hrající Beagbeet? Nebo prodávající pušky na střelnici? Jmenuj, prosím. Hele, může být dobrá, třeba i špičková tlumočnice, to jí neberu. Můj posměch byl jen reakcí na susanah a její zoufalé pokusy obhajovat urážením jiných své miláčky.

komentator ( 16. srpna 2010 20:37 )

Na rozdíl od přihlouplého Alese se Paroubek setkal s desítkami významných politiků, kteří ve světě něco znamenají. Pro spoustu lidí (ne pro předpojaté pitomečky jako Ales) můžou být Paroubkovy memoáry zajímavé. Proč se jednoduchý ales vyjadřuje o knihách, které si nechce pořídit? kdo má zájem o názor přízemního Alese, který ničemu nerozumí?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa