Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zemanovi ničí billboardy: Stopy vedou k ČSSD?

Zemanův billboard ve Vaňově v Ústí nad Labem kdosi poupravil.
Zemanův billboard ve Vaňově v Ústí nad Labem kdosi poupravil.  (Autor: Ondřej Čermák)
Autor: oce, bel - 
17. února 2010
06:06

Letošní předvolební boj bude tvrdý. A horko bude především na Ústecku, kde proti sobě stojí těžké politické váhy. Přesvědčil se o tom i expředseda ČSSD a nyní šéf Strany práv občanů (SPO) Miloš Zeman.

Sotva se v Ústí nad Labem objevily billboardy s jeho podobiznou, okamžitě byly přelepeny nápisem »Přestal stromy objímat, začne lidi obírat«. Kdo za tím stojí? „Zdroj je tentýž, který nám v kraji už déle působí schválnosti,“ řekl Blesku mluvčí SPO Eduard Zeman.

Na dotaz, zda billboardy přelepuje ČSSD, Zeman tajemně odpověděl: „Našlo by se dokonce i jméno…“

Na Ústecku se totiž proti Miloši Zemanovi postaví šéf ČSSD Jiří Paroubek. Zda je tedy za záškodnickou akcí ČSSD, se Blesk zeptal i volebního manažera strany. „To je absurdní. ČSSD sama dávala za ničení svých billboardů v minulosti trestní oznámení neděláme druhým to, co sami odsuzujeme,“ sdělil Jaroslav Tvrdík.

roval ( 17. února 2010 18:00 )

ale kurňa " stali".

roval ( 17. února 2010 16:47 )

No jo, politici byli taky obyčejní lidé, kteří se různými cestami staly politiky. A naivní člověk by si myslel, že půjdou nám normálním smrtelníkům vzorem v morálce, pracovitosti a odpovědnosti. A oni zatím chápou svůj vstup do politiky jako nějaké povznesení nad normální smrtelníky, zdá se jim normální, že lidé od nich leccos chtějí a tudíž leccos bokem zaplatí, že běžná morálka pro ně přestala platit. Taky si na to konto skoro každý našel novou partnerku a tu starou "odhodil".

cernysvetlo ( 17. února 2010 09:59 )

V nadpisu článku nemá být otazník, ale několik vykřičníků.

b52bomber ( 17. února 2010 09:47 )

Politici nejsou o nic lepsi nebo horsi nez obycejni lidi. Jak se k sobe chovaji lidi mezi sebou, tak se chovaji i politici. Az prestanou krast, lhat a podvadet volici i nevolici, pprestanou taky politici. Neucta k praci ostatnich je vedle lhani a zlodejny jednim z mnoha poznavacich znaku typickeho Cecha.

gogo ( 17. února 2010 08:34 )

Svoboda, Kalousek, John, Bursík...... To je výběr ! Máme svobodu a demokracii. Ale vybírat můžeme jen z tohoto panoptika. Takže vybírejme přátelé ....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa