Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Teplice: Tady bude bydlet Paroubek?

Byt, o který má Paroubek podle informací Blesku zájem, leží přímo v centru lázeňských Teplic v nově zrekonstruovaném domě.
 (Autor: Ondřej Čermák)
Autor: Jana Ulrichová, Eva Hofrichterová - 
30. ledna 2010
05:00

Dcera šéfa ČSSD Jiřího Paroubka (57) Margarita (3 měs.) bude chodit oblékaná v pytli, zato ale bude mít nový byt a chůvu v Teplicích. Šéf ČSSD si tu totiž hledá bydlení.

Blesk zjistil, že jeden byt už má vyhlédnutý. Nachází se v centru Teplic v domě, který vlastní pražská firma Kotanet. Jejím jednatelem je Petr Burzanovský, člen advokátní kanceláře proslulého Milana Kindla.

Že jsou Burzanovský a bývalý děkan plzeňských práv Kindl v těsném spojení dokládá i fakt, že Kotanet a právnická firma Kindl a partneři sídlí na stejné pražské adrese. Byt o který má Paroubek podle informací Blesku zájem, leží přímo v centru lázeňských Teplic v nově zrekonstruovaném domě. „Jde o nadstandartní bydlení na velmi dobré adrese,“ myslí si realitní makléř Marek Adamec.

Není zřejmě náhoda, že v těsném sousedství tu vlastní dům i Paroubkův přítel, předseda krajského výkonného výboru ČSSD Ústeckého kraje, kmotr Margarity Petr Benda. Paroubek odmítá, že by se stěhoval kvůli tomu, že v Ústeckém kraji bude kandidovat do sněmovny. „Teplice jsou hezké lázeňské město,“ uvedl jako důvod svého rozhodnutí. „Bude také záležet na tom, zda na severu Čech seženeme nějakou šikovnou paní na hlídání dcery, jednu už máme v Praze,“ řekl dříve Paroubek.

agent ( 30. ledna 2010 19:03 )

teď to schytáte od diskuzní hysterický a závistivý lůzy

zdepa ( 30. ledna 2010 18:40 )

jinak by tam nemohl kandidovat. Takže kecy Paroubkové jsou jen mlžením. Měl by ho tam Zeman vypráskat.

anoya ( 30. ledna 2010 17:25 )

Stále se tady ozývají závistiví lidé...každý někde bydlet musí a jak je vidět už Vám nevadí jen botičky malé Margaritky ...ČSSD jediná strana v čele s p.Paroubkem která myslí přece jen na normální pracující lidi a toho si tady nevšimnete, ale do kuchyně by jste jim koukali Naopak jim přeji mnoho štěstí a třeba i další šikovný botičky

ales1 ( 30. ledna 2010 17:13 )

raději ne, já se vás Kočkových mafiánů bojím.

aapricot89 ( 30. ledna 2010 16:29 )

A mezi nami , kolik ty si muzes dovolit platit nadstandartnich bytu? Vsadim krk na to, ze bydlis v pavlackaku a jsio na podpore, ale kafrat ti jde moc dobre, hnupe.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa