Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rozvod Topolánkových: Odročeno! Včera se 'Topol' líbal s jinou!

Autor: Eva Hofrichterová, jos - 
18. ledna 2010
09:39

Rozvod Mirka Topolánka (53) s jeho manželkou Pavlou (54) byl v pondělí odročen. Manželé k soudu ani nepřišli, poslali za sebe jen právníky. Víme, co dělal šéf ODS den před rozvodem!

Pražský soud odročil jednání o rozvodu manželů Mirka a Pavly Topolánkových. Jednání trvalo asi dvacet minut, nepadla dohoda o rozdělení majetku. Právníci obou stran věří, že za 2-3 týdny by vše mohlo klapnout. Podle advokátky Pavly Topolánkové shoda na majetkovém vyrovnání zatím vůbec neexistuje. Topolánek podle slov svého advokáta nabídl Pavle Topolánkové, že jí přenechá společný majetek.

Na dělení společného jmění mají Topolánkovi dle zákona ještě tři roky. "Pokud se do té doby nedomluví nebo nevypořádají u soudu, rozdělí se nemovitý majetek napůl. Movitý majetek pak zůstane tomu, kdo ho má v tu chvíli v držení," vysvětlila Blesk.cz advokátka Iva Blažková. Hrát se bude například o luxusní byt na pražských Hradčanech za 8,5 milionu korun.


Neděle: Den před rozvodem

Žádná nervozita den před rozvodem na Topolánkovi nebyla vidět. Naopak – před nedělní televizní debatou se nechal rozehřát vřelým polibkem od své bývalé mluvčí Jany Bartošové.

Den před rozvodem vystřihl Topolánek polibek jak z romantického filmu Den před rozvodem vystřihl Topolánek polibek jak z romantického filmu | Dana Kolářová

Do televize Prima zamířil v neděli ráno Topolánek ze svého nového bytu v pražské ulici V Kolkovně, kde žije s milenkou Lucií Talmanovou (42). Bylo vidět, že i jeho zaskočilo množství nově napadaného sněhu, ve kterém se musel brodit. Řidič pak nezvykle usměvavého Topolánka zavezl přímo před budovu televize, kde na něj Bartošová čekala. Ta byla dříve mluvčí jeho vlády, nyní mu podle informací Blesku dělá mediální poradkyni.

Při debatě pak nepřímo zaútočil na svého stranického rivala, pražského primátora Pavla Béma. „Regionální pantátové ODS vysekávají do lodi díru,“ posteskl si Topolánek. Reagoval tím zřejmě na Bémův výrok z prosincového sjezdu strany. Tam primátor prohlásil, že Topolánek je už jen kapitánem na potápějící se lodi.

A jak den před rozvodem strávila Pavla Topolánková? Byla v bytě na pražských Hradčanech.

nikto nevie ( 20. ledna 2010 09:41 )

Jasně. A zadarmo, jen ku..a blbá

gogo ( 18. ledna 2010 16:58 )

Diabetes melitus : při hladině glykémie vyšší než 9 mmol začínají všechny buňky v těle diabetika (je jich okolo 60ti bilionů) měnit své chemické, biologické a fyzikální vlastnosti. Včetně mozkových. Tak zní definice ....

1946 ( 18. ledna 2010 15:23 )

Jj a ještě si budou myslet, že až bude bloncka zvolená do Senátu, že když přijede zasedne si nimu v kravíně a bude poslouchat zavedený rozhlas po drátě. No koo jsou to také jenom lidé tam v tí vesničce. Hlupci, ale lidé.

1946 ( 18. ledna 2010 15:21 )

To víte cukrovkář., péro nic moc.

1946 ( 18. ledna 2010 15:20 )

společný majetek. No jasně. má dost nahrabáno a ještě si nahrabe. Pořád není jasná ta vila v Toskánsku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa