Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Radní Richter: Kuchařovou vyměnil za Lebedovou

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Saša Šeflová - 
16. ledna 2010
05:00

Bývalý milenec Miss World Taťány Kuchařové (22), náměstek pražského primátora Milan Richter (34), chtěl inkognito strávit romantickou dovolenou s jinou modelkou.

Blondýnku Kristýnu Lebedovou (21) vzal do luxusního hotelu v Dominikánské republice. Z toho, že na stejném místě byly ubytovány finalistky České Miss i s reportéry, byl v šoku.

Bývalý radní pro kulturu Milan Richter s půvabnou blondýnkou Kristýnou Lebedovou oslavil v Dominikánské republice už příchod nového roku. A nebylo to poprvé, co spolu ti dva trávili volný čas. Kristýna byla už jednou s Richterem a jeho známými na horách. Od té doby se sblížili. „S Kristýnkou jsme jen dobří kamarádi, je to moc hodná holka,“ tvrdil Blesku opatrně Richter, který se před pár pár měsíci po dvouletém vztahu rozešel s Miss World Taťánou Kuchařovou a od té doby se na něj blonďaté missky lepí při každé příležitosti. Kristýna byla ovšem jediná, kterou vzal s sebou na dovolenou.

V Dominikánské republice nebyla Kristýna Lebedová poprvé, předloni zde zvítězila v soutěži Miss Tourism Intercontinental, a tak mohla Milanu Richterovi ukázat vše, co v karibském ráji kromě jejích dokonalých křivek stálo za zhlédnutí. O to větší šok Milan Richter prožil, když se ve stejném hotelu potkal se štábem kolem finalistek České Miss, které jsou na stejném místě na soustředění před soutěží. „Po několika strávených dnech tady jsem byl překvapený, když jsem u moře potkal skupinku dvanácti krásných holek,“ řekl Blesku Richter. „Po náročném roce jsem si chtěl odpočinout na dovolené s přáteli,“ vysvětloval svoji přítomnost.

A Lebedová? Ta se ke vztahu s bývalým milencem Kuchařové nechtěla vyjádřit.

zirafa ( 17. ledna 2010 20:03 )

myslím, že už národním sportem je! Škoda, že se v ní nesoutěží na olympiádě, to by bylo medajlí!

zirafa ( 17. ledna 2010 20:01 )

a kdo je na místě 1. a 2. ?

beata ( 17. ledna 2010 08:52 )

A Stejně každý ví,že je to neukojený homosexuál.A módní salón jeho rodičů? Richterovi se podařilo "prosadit" , aby oblíkali nejednu akci/pořad přenášené ČT.Tolik nevkusu a hnusu a módních faupaxů nepadnoucího oblečení jsme už dlouho neviděli.

mujboze ( 16. ledna 2010 11:51 )

Proč mě teda zajímá? 1).... drží úspěšně v kategorii slizouni mýho literárního žebříčku kocourkovskejch podle jejich vlastností čestný 3. místo - navíc s přídavkem vtíravý. 2).... kromě bodu 1) je velice zajímavý tím, že lze na něm studovat vlastnosti držitele Nobelovy ceny E. Cannettiho - masovost davu. Ačkoliv v rubrice kocourkovskejch VyVolenejch - chhová se jak Pepa Vejražka ze Strojírny Broumov s Máňou z JZD Blechovice - panáčkujou před foťákem v moři pro všechny známý a sousedy - heč, byli jsme na dovče!!! ( - jiní známí této studie tupýho davu - krampolovi, jandovi, bohdalkovic jiřče, čenští, verešovi, kačerovi, mašlíkovi, partyšový a spousta jinejch - s mozkem Pepy a Máni kocourkovskejch vipek....) 3).... v další mý literární kategori vyčuranosti má ovšem tolik soupeřů, že konečné pořadí je skoro nemožný určit - o jeho místo se perou stovky kocourkovskejch, který vod sebe dělí jen setinky bodů. 4).....jako člen ve vedení jedny známý privátní vejšky v práglu, kterou řídí má studijní kolegyně, bejvalá velká komouška se stejným titulem z Moskvy, kterým se - na rozdíl vod ni, pyšním já - RSDr. - je tento nepodařenej kulturista s dětským špekem na bocích a visících melounech i jinak zajímavej - jeho bejvalá milenka, přechytralá světová miska, která mu dala pozdě, ale přece jen kopačky, vědouc, že lokální matador stačil jen pro zaučení pohlavního styku ale pro další kariéru je tíživej, jak dělová koule na její noze - kupodivu - sama brouzdajíc po celým světě vod Dakaru po Njujork - přesto úspěšně studuje tu jeho vejšku. Inu, proto je velice zajímavej - a řek bych, typickej vobjekt - pro mý studium kocourkovský mentality a etiky - a to zdůrazňuji - stranická barva v krvi těchto výtečníků vobnaženejch nejenom virtuálně, ale i dneska doslova v móři, mě nikdy nezajímala - DNA maj totiž všichni stejný. profesor vysoká politcká Moskva patolog mozků a kocourkovský etiky RSDr.

bona ( 16. ledna 2010 10:45 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa