Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ženatý Topolánek: Zásnuby s Talmanovou!

Topolánek bude mít teprve první rozvodové stání, přesto se přiznal k zásnubám s matkou svého syna Nicolase Lucií Talmanovou
Topolánek bude mít teprve první rozvodové stání, přesto se přiznal k zásnubám s matkou svého syna Nicolase Lucií Talmanovou  (Autor: ČTK)
Autor: Eva Hofrichterová - 
4. ledna 2010
05:00

Rozvádět se se svou ženou Pavlou (54) bude Mirek Topolánek (53) až v lednu, už teď se ale chlubí na internetovém Facebooku: „Jsem zasnoubený s Lucií Talmanovou (42).“ Má to uvedeno ve svém oficiálním profilu.

„Je-li to tam tak napsáno, pak to je asi pravda,“ potvrdil Blesku zásnuby mluvčí ODS Martin Kupka. Chystá tedy Topolánek do roka a do dne veselku? O tom, že šéf ODS hned po rozvodu chystá svatbu číslo dvě, svědčí i to, že se Talmanová (42) v poslední době chlubí novým prstýnkem. Tři propletené kruhy z bílého a červeného zlata nosí na prsteníčku pravé ruky.

 

Topolánka prozradil jeho profil na Facebooku Topolánka prozradil jeho profil na Facebooku | reprofoto Facebook.com



„Žijeme spolu a vychováváme spolu syna. A víc k tomu neřeknu ani slovo. Zeptejte se Mirka Topolánka,“ reagovala nedávno Talmanová na otázku týkající se možného sňatku s šéfem ODS.

Mluvčí ODS Kupka přiznal, že na svůj internetový profil píše opravdu sám Topolánek. „Příspěvky tam pravidelně vkládá sám,“ prozradil Blesku. Šéf ODS se nikdy netajil tím, že jej dvakrát netěší, že je ženatý, ale přitom žije s jinou ženou.

„Dělám tím problémy své partnerce Lucii Talmanové, samozřejmě i své ženě, dělal jsem tím problém svým dětem,“ svěřil se už dříve. V neděli ale na otázky o zásnubách odpovídat nechtěl. Také Talmanová nechala dotaz na zásnuby, ostatně jako vždy, bez odpovědi.

Zásnuby ženatého muže?
Zásnuby nejsou tak závazným aktem jako třeba svatba a lze je také bez problémů z vlastní vůle zrušit. Podle Gutha-Jarkovského musely zásnuby předcházet svatbě. To, že by se ale zasnoubit mohl ještě ženatý muž, pro něj byla tak absurdní představa, že se vůbec o této možnosti nezmiňuje. „Mladí lidé mohou být pokládáni za snoubence od té chvíle, kdy mladý muž požádal o ruku dívčinu a dostalo se mu svolení rodičů,“ píše. Snoubenec pošle snoubence kytici bílých květin a přinese jí zásnubní prsten. I snoubenka daruje prsten, ale může dát i něco jiného, co může snoubenec nosit při sobě, například hodinky. Po zásnubách zpravidla do roka následuje svatba.

S čím se politici svěřují na Facebooku?

● ZDENĚK ŠKROMACH (místopředseda ČSSD), že „popíjí večerní čaj, poslouchá Kabáty – no relax po rušném dnu“ nebo kolik že to „pojedl dobrých masíček a koláčků.“

● ALENA BORŮVKOVÁ (neúspěšná uchazečka o post místopředsedkyně ČSSD), že je pilná holka, protože „od rána stihla dlouhou procházku v přírodě s pejskem, manikúru, pedikúru, kosmetiku, deset minut solárko plus croissant a úžasně napěněné cappuccino v kavárně“ a že má pocit „mírné morální převahy nad sousedkou, vyloženou ve froté pyžamu a natáčkách v okně.“

● PETR TLUCHOŘ (šéf poslanců ODS), že „dobrý den je, když sněmovna nepřijme žádný zákon.“

● DANIEL PETRUŠKA (poslanec ODS), že přeje „dobré modré ráno, modré poledne, modré odpoledne, modrý večer, modré sny“ a že to možná s modrou přehání, ale nic jiného mu nezbývá, když je „nejmodřejší z modrých ptáků.“

● BOHUSLAV SOBOTKA (místopředseda ČSSD), že se mu zajídá podepisování přáníček a navrhuje „mezinárodní konvenci o vzájemném neposílání novoročenek,“ a že ministr financí Eduard Janota, „až skončí na ministerstvu, mohl by k divadlu...“

hihihi ( 5. ledna 2010 21:55 )

nakoupil do foroty šprcky na svatební noc,páč dalšího fakana už by neutáh.

delgado ( 5. ledna 2010 08:59 )

Proč ne? Vždyť je to jenom formalita. Na rozdíl od USA je zdejší společnost naštěstí normální a tolerantní a většině jsou takové věci úplně šumafuk.

repro ( 4. ledna 2010 21:08 )

To je snad bigamie!! Jak se ženatý může zasnubovat? šílenci ve vkádě, sodoma gomora.

majojo ( 4. ledna 2010 16:58 )

zásnuby ovšem nejsou oficiální záležitost, takže je to právně nepostižitelné a dělat si může co chce, když má na to žaludek

majojo ( 4. ledna 2010 16:56 )

Nemělo by se zapomenout na to jeho letní "napadení" vrhači šutrů, kdy kameny létaly maximálně opatrně, aby jen naťukly tu jeho jemnou hroší kůžičku.ˇKrásný předvolební tah - škoda jen, že mu to nevyšlo. Před příštími volbami ho snad bude muset přejet Zemák - i když jako lampasáka spíš tank.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa