Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Klausovi a Fischerovi: Spolu na horách!

Prezidentský pár si dal s Fischerem a jeho ženou schůzku v hospůdce
Prezidentský pár si dal s Fischerem a jeho ženou schůzku v hospůdce  (Autor: Ladislav Křivan)
Autor: hof, brum - 
29. prosince 2009
19:51

Přestože premiér Jan Fischer (58) nelyžuje, tráví dovolenou se svou ženou Danou (61) ve Špindlerově Mlýně. Tradičně tu pobývá i Václav Klaus (68) s Livií (66).

„Pan prezident si přijel zalyžovat. Když zjistil, že tu jsou i Fischerovi, domluvili si posezení u kávy,“ řekl Blesku mluvčí Radim Ochvat. S Mirkem Topolánkem a Jiřím Paroubkem prý poobědvá po Novém roce.

Fischer si kvůli dávnému úrazu musí zimní radovánky na lyžích odpustit.

"My jsme se sešli hlavně proto, abychom v tento sváteční čas jasně předvedli, že se politici spolu nemusejí jen hádat, ale že mají docela chuť si takhle v klidu spolu popovídat," řekl Klaus a s úsměvem dodal, že v lednu v Lánech "už půjde víc do tuhého".

"Bylo to sváteční, oba si vychutnáváme dovolenou," uvedl pro Českou televizi Fischer. Oba politici uvedli, že hovořili o vánočních svátcích, dovolené, dětech a vnucích a shodli se, že by si na podobná setkání měli najít čas všichni veřejní činitelé.

Fischerův pobyt na horách končí už v úterý večer, kdy odjíždí do Prahy, Klaus ve Špindlerově Mlýně zůstává do Silvestra.

sakra ( 30. prosince 2009 10:57 )

Souhlas.

petr11 ( 30. prosince 2009 04:25 )

To musela být zábava s Klausem. Jistě hovořili o tom, kdo nadělal takové dluhy!!!!

smrk ( 29. prosince 2009 20:33 )

Tak to má být, vládnoucí kluci si pokecaj, vypijou kávičku, ohodnotí vnoučata a obyčejný lid se má připravit na zdražování, aby se tihle strejci mohli tvářit spokojeně !!!!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa