Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Narozeniny Paroubka: Zaplatili mu gratulanty!

Fotografie
Jiří Paroubek právě přijímá gratulace od nastrčených sympatizantů...  (Autor: internal)
Autor: jos - 
9. prosince 2009
13:03

AKTUALIZOVÁNO: Falešná kytka, najatí gratulanti a placené úsměvy!  Přesně takovou oslavu narozenin přichystali pro šéfa ČSSD jeho straničtí kolegové. Paroubek si na oslavu nepamatuje, ale usvědčují ho fotky!

Členové děčínské ČSSD dostali od volebního manažera Tomáše Horáčka šokující úkol. Sehnat co nejvíc lidí, kteří za úplatu sehrají sympatizanty Jiřího Paroubka a dojatě mu pogratulují k jeho narozeninám. O tomto "divadélku" informuje Mladá fronta DNES.

Paroubkův poradce Petr Dimun chtěl celou trapnou záležitost zahrát do autu: "Mluvil jsem o tom s panem předsedou, ale on si na žádné oslavné projevy nebo předávání kytic nepamatuje. Kdyby tam alespoň nějaké adorační projevy byly, tak by si to byl užil... Budeme to ale vyšetřovat a pokud by se to prokázalo, tak by to pro pana Horáčka mělo jistě důsleky."

Blesk.cz tedy nabízí foto pro osvěžení paměti:

Jiří Paroubek právě přijímá gratulace od nastrčených sympatizantů... Jiří Paroubek právě přijímá gratulace od nastrčených sympatizantů... | Archív ČSSD

Jiří Paroubek právě přijímá gratulace od nastrčených sympatizantů...

Jak celá zinscenovaná scénka hodná Oscara vypadala?

V polovině srpna byl vypraven zvláštní vlak z Teplic do Litoměřic, na jehož palubě zřejmě v dobrém rozmaru seděl a klábosil šéf ČSSD. Jeden z mladých členů děčínské ČSSD sehnal na tuto akci čtyři "herce", kteří průběžně do vlaku přistupovali a vyjadřovali Paroubkovi své sympatie. Prostě scénka jak vystřižená z amerického filmu Vrtěti psem, který si bere na mušku manipulaci s veřejností kvůli politickým bodům.

Komparzisté ale rozhodně nepřišli zkrátka. Za jejich ochotnický výkon jim byl slíben bezva výlet s velkým rautem. Dostali předem jasné pokyny a měli připraven jízdní řád Paroubkova vlaku.

"Sestra koupila kytku, před nástupem do vlaku ji předala Paroubkovi a pogratulovala mu. Pan Horáček (pozn red. volební manažer ČSSD) jí pak kytku proplatil. Museli jsme se tvářit a chovat tak, že si Paroubka nesmírně vážíme, ale zároveň jsme normální cestující," popsal scénář celé komedie Mladé frontě muž, který se celé trapnosti zúčastnil. V Lovosicích musel z vlaku ale už vystoupit, přistupovali totiž další komparzisté se stejným úkolem.

Zajímavé je i číslo 2500. Přesně tolik korun českých totiž mladý socialista z Děčína dostal od Horáčka za to, že ochotné "herce" sehnal...

Co si o takové frašce myslíte? Řekněte nám to v diskuzi pod článkem!

zoro21 ( 9. prosince 2009 19:07 )

Nebýt toho nabubřelého blba ,měla by levice naprostou většinu. Jenom díky němu má ČSSD o 10% menší preference.

alixie ( 9. prosince 2009 15:29 )

Pane "jos", proč píšete v polovině prosince o tom, co se údajně událo v polovině srpna? Vždyť jenom uvádítě samé ničím nepodložené nesmysly. Jste ubožák.

loslos3 ( 9. prosince 2009 14:34 )

Máme nehloupější redaktory v evropě .Zeman říkal pravdu.

aapricot89 ( 9. prosince 2009 14:24 )

Pan Paroubek je nejhorsi politik na ceske scene! Nemam ho rada, nikdy nemela a diky jemu, nevolim CSSD. Protoze si jeho slizkou postavu, davem dohromady s politikou CSSD. Vychcanec na druhou i s tou svoji nosatou anorektickou.

ruisendaal ( 9. prosince 2009 14:23 )

Ó, jak duchaplné, to musel vymyslet jen de.bil. Na kterém žebříčku stojíš ty? IQTYQ? s tím jdi do (_!_)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa