Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Talmanová poprvé promluvila o italském skandálu

Talmanová a Vuillton za 27 tisíc Kč
Talmanová a Vuillton za 27 tisíc Kč  (Autor: Zbyněk Pecák)
Autor: INT, val - 
3. srpna 2009
14:15

Milenka Mirka Topolánka, Lucie Talmanová, se poprvé vyjádřila k dovolené v italském Toskánsku, kde se scházeli na jachtách s lobbisty či šéfem ČEZu Martinem Romanem.

 

Podle očekávání Talmanová neobjasnila nic, stejně jako její milenec Topolánek. Na svém blogu "ironicky" děkuje bývalému šéfovi rozvědky Karlu Randákovi za první fotky z dovolené.

Co na nás pečou? Co na nás pečou? | Aha!

"Víte, ono je dost náročné dostat Mirka Topolánka někam na delší dovolenou. A když už se to povede, nemyslí na to, že by nás tam měl fotografovat, natož natáčet. Věřím, že díky vaší laskavé pozornosti bych tak mohla přeci jen mít z naší první opravdové dovolené pořádnou dokumentaci," píše Topolánkova partnerka na blogu.

Právě Randák se přiznal k pořízení fotek z nevinně vyhlížející dovolené šéfa ODS s rodinou, která se ale vzápětí změnila v kauzu nebývalých rozměrů.

Talmanová také okomentovala výši peněz, kterou Randák údajně za tajné focení vynaložil..

"To je opravdu velká obětavost. Zvláště, když už to teď jako bývalý ředitel nemůžete naúčtovat rozvědce. Ráda vám za vaše materiály zaplatím. Mohlo by to alespoň trochu snížit vaše náklady, které jste tak nezištně a z vlastní kapsy vynaložil na dokumentaci naší rodinné dovolené," píše.

Šéf ČEZu Martin Roman se proháněl na jachtě exministra Aleše Řebíčka Šéf ČEZu Martin Roman se proháněl na jachtě exministra Aleše Řebíčka | Aha!

"To je milé, že se o nás tak staráte. Jen mě trochu mrzí, že jste mi je nenabídl," poslala Talmanová vzkaz Randákovi.

INFOGRAFIKA: Podivná Topolánkova dovolená: Kdo je kdo v kauze

 

alex0800 ( 14. října 2009 08:18 )

Jinak se ani to hejno hyjen na "dovolené" nazvat nedá.. Kdyby v téhle zemi existovala odpovědnost, tak jsou všichni tihle lidé ve vazbě.. Bohužel je lidi tlačí ke korýtkům a oni nemají stále dost.. Pinocheta na ně..

warumfernet ( 4. srpna 2009 13:51 )

několik nadsamců a prominetních samic má právo na vše a ostatní členové tlupy, až co možná zbude. A to je přesně politika modrejch muněk z ODS - co můžež urvi (zprivatizuj), co nemůžeš zkurvi.

bobina ( 4. srpna 2009 08:25 )

oni to měli promyšlené do posledního puntíku,tak se neztrpňujte ještě víc! A na co jste myslela při tom,když jste se dala na politickou dráhu a korunovala to svazkem s Topolánkem? Že si vás nikdo nebude všímat,že fotografové nádobíčko zabalí vždy,když vás uzří,nebo že vám dají pokoj na dovolené??? Vážená paní,to nepíší ani v pohádkách,to jste si tu politickou kariéru představovala nějak divně!Ale za ty prachy - no neber to že,ty vám nesmrdí a nevadí!!! Vám vadí zájem lidí a médií,tak to jste potom měla jít dělat někam do kanclu!

sirena ( 3. srpna 2009 21:11 )

Taky mě zarazilo kolik ženských ho bude volit jenom kvůli tomu jak vypadá na těch jeho odhalených fotkách. Jsou to asi jediné jeho preference.

cranberriess ( 3. srpna 2009 18:56 )

taková se hned tak nenajde. Že taky nepromluvila o tom, jak se topol s tlustým potkali u ní ve dveřích, jeden tam, druhý ven...Ví to celá Praha, všichni z toho mají legraci a od té doby se tlustý zabejčil a dělal binec v ODS. Počkáme si, koho profil děťátko zdědí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa