Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na Karlovarsku tvrdí: Tohle je Kocábův nemanželský syn

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Tomáš Belica, Zbyněk Schnapka - 
13. července 2009
05:00

Jeden by pro Romy do ohně skočil, druhý by nejradši viděl Čechy bílé. Řeč je o ministru lidských práv Michaelu Kocábovi (54) a jeho údajném synovi se skinheadskou minulostí Tomáši Šturcovi (31).

Legenda o Kocábově nemanželském synovi koluje Chodovem na Karlovarsku už 20 let. Blesk se proto za Šturcem do Chodova vydal a na taťku-ministra se zeptal. Psal se rok 1977 a třiadvacetiletý Kocáb pobýval u rodičů na evangelické faře. Při té příležitosti přivedl Šturcovu matku Vlastu (58) do jiného stavu, jenže těsně před porodem ji s úsměvem a písní na rtech opustil. Tuhle legendu, která koluje Chodovem už 20 let, Tomáš Šturc rázně popírá. „Kocáb a můj otec? Ani náhodou! Mám vlastního tátu,“ reagoval Šturc. Otázky na otce Kocába ho prý pronásledují už od základní školy. „Maminka se tomu vždy jen smála a táta, ten to neřešil,“ dodal Šturc. Dotaz na nemanželského syna ale trochu znejistil i ministra.

„To je blábol vycucaný z prstu. Z Chodova jsme se odstěhovali, když mi bylo 15 let,“ tvrdí Kocáb, podle kterého stojí za fámou některý z jeho spolužáků. Kocáb však přiznal, že po přestěhování do Mladé Boleslavi do Chodova ještě dvakrát zavítal.

A i když podoba mezi oběma muži je velká, ze syna by Kocáb radost nejspíš neměl. Zatímco ministr má plná ústa lidských práv, Šturcova skinheadská minulost sahá do roku 1992. Teď se ale dušuje: „Se skinheady jsem skončil, když mi bylo 20 let.“

Tihle své ´hříchy´ přiznali

Moderátor Jan Kraus
Krause oslovil Marek Blažek poté, co si ho kamarádi dobírali, jak prý je moderátorovi podobný. Krausovi poslal svou fotku a testy DNA Krausovo otcovství potvrdily. Teď Blažek patří do rodiny.

Bývalý tenista Boris Becker
Z desetiminutového špásu Beckera s Angelou Ermakovou na záchodě londýnské restaurace vzešla dcera Anna. Becker otcovství nejdřív popíral, ale po testech DNA vyrukoval s pravdou ven.

Monacký princ Albert
Nedlouho poté, co Albert zasedl na trůn po zesnulém knížeti Rainierovi III., kalifornská servírka tvrdila, že je matkou Albertovy dcery. Princ se nakonec k dceři chlapsky přihlásil.

oldedek ( 14. července 2009 11:38 )

Pani, to je celej von - oba dva kudrnatý a určitě pěkně blbý... A začal to vyrábět děda falář - to je hřích jak prase...

matyldamatylda ( 13. července 2009 18:42 )

Ámen

nora7717 ( 13. července 2009 17:16 )

uz to nehul a najdi si nejakyho psychiatra. pises desny bludy...

hani ( 13. července 2009 14:28 )

Ano, je to mozne! Na nejaky cas! I navzdy! Podivejte se na ziduv - one maji ruznu barvu kuze : od bile do cerne. Jsou bucharske zidy z tmavou barvou pleti. Jestli europan dlouho zije v Asie a jist jako asiaty - za 25-30 rokuv DNA zmeni se. Medicina to vi. Moc podobne lide maji i podobne DNA. DNA nejsou absolutny test - omyl muze byt. Bandito to vi.

drobek ( 13. července 2009 10:03 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa