Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kocáb a Abbasová: Na služební cesty soukromým letadlem!

Autor: efk - 
23. června 2009
15:09

Ministr pro lidská práva Michael Kocáb a jeho sličná mluvčí Lejla Abbasová vyznávají hodně zvláštní druh dopravy. Na služební cesty totiž létají soukromým letadlem! Drahé cestování ale neplatí stát, nýbrž Kocáb ze svého.

Ačkoliv Michael Kocáb má jako ministr řadu odpůrců, mezi jeho příznivce zřejmě bude patřit ministr financí. Kocáb totiž státu ušetří značné částky. Jak? Na služební cesty do vzdálenějších destinací totiž létá vlastním soukromým letadlem. Z vlastních peněz prý platí i jeho provoz.

„Pan ministr se tak snaží státu ušetřit peníze,“ přiznala s úsměvem mluvčí ministra pro lidská práva Lejla Abbasová. Ta se letů soukromým letadlem zúčastňuje s Kocábem obvykle také.

„Letěli jsme takhle například do Prešova, kde jsme navštívili romské osady,“ dodala Abbasová. Stát ovšem ušetří nejen za dopravu, ale i za personál. Ministr si totiž vlastní letadlo i sám pilotuje.

Že jsou letadla velkou Kocábovou vášní ostatně nejlépe potvrzuje skutečnost, že kvůli ultralehkému letadlu za dva miliony byla před časem na Kocábův majetek uvalena exekuce.

Kocáb si totiž nechal tehdy takové letadlo na míru postavit, ale při jeho převzetí došlo mezi Kocábem a výrobcem k nedorozumění, které skončilo až u soudu a po kterém advokát protistrany nechal na Kocába uvalit exekuci. Ta ale byla následně zrušena.

georg-stuttgart ( 10. března 2010 10:11 )

u vas na slovensku jste si nevyrjesily romskou otazku ani za 50,roku, vy slovaci jste vice rasovje zaujati ne jen proti romum, ale i proti cechum, staci na slovensku promluvyt cesky, a us je zle,sam jsem toho byl objeti, vy slovaci jste xenofobni vuci vsem co je ceske, je dobre ze doslo krozdeleni ceskeho a slovenskeho statu,ja bych na vas poslal JANOSIKA ten by vam dal do kozichu,

georg-stuttgart ( 10. března 2010 10:03 )

je to logicke, ze se muz a zena do sebe zamiluji, prilezitost dela pokuseni, a Kocab je neustale v kontaktu se svou mluvci, ale na druhe strane, i kdyz Kocab je osklivej chlap, ona je krasna sexi zena, u Kocaba to dela jeho postaveni v politice, proto ze jako muzikant se mi jeho muzika nikdy nelibila, jinak mit milenku je v ceke vrcholove politice modnim trendem, pocinaje od ceskeho prezidenta KLAUSE,as po posledniho pisalka z vladnich kancelari, jak se rika, tam se KAMEN-CIHLU,

georg-stuttgart ( 10. března 2010 09:57 )

Kocab je ministrem pro lidska prava mensin, je to nejhorsi politicka funcke ve vlade,proto ze sklizi nejvice negativnich rasovich projevu z rad ceskych opcanu, ale na druhe strene, o jaka lidska prava se jedna, kdyz se v cesku porusuji us 20,roku, tak ze je tato politicka funce necinna,a ze lita vlastnim letadlem, v tom mu fandim, kolik ceskych politiku to dokaze, litaji za penize poplatniku ne jen se svima milenkama, ale i celejma rodinama k soukromnym cestam ,za vase penize danovich poplatniku, tak ze v tom je Kocab velkej frajer, a ja mu v tom to ohledu fandim,

ervin ( 23. června 2009 22:34 )

že nejeli Košičanem... To by se, panečku, divili.

drobek ( 23. června 2009 19:54 )

pěkné skvrny po ksichtu.Játra je v posledním tažení

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa