Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jacques: Že neznám biomasu? Je to banalita!

Kateřina Jacques proslula svými politickými trapasy...
Kateřina Jacques proslula svými politickými trapasy...  (Autor: Foto Blesk - Zbyněk Pecák)
Autor: INT, jos - 
22. června 2009
12:20

Těhotná Kateřina Jacques odmítá, že by její trapas s biomasou z pořadu Uvolněte se, prosím prohrál Zeleným volby do EP. Co dalšího prozradila v rozhovoru pro server Tyden.cz? Přinášíme to nejzajímavější!

O svém těhotenství se Kateřina Jacques s novináři ze serveru Tyden.cz odmítla bavit...

"Také se vás neptám, jestli nemáte problémy se žlučníkem a jestli vás to nelimituje v práci."

Proč je pro Kateřinu Jacques tato informace tak citlivá?

"Jde o principiální postoj. Dnes zaměstnavatelé nemají právo ptát se na zdravotní stav nebo na plánování rodičovství a je to tak správně. Těhotenství není nic, co by mělo ovlivňovat postavení ženy ve společnosti.

Zeleným prohrála volby neznalost biomasy! Co si o tom myslí Jacques?

"Nedokážu si představit, že by tahle banalita dokázala ovlivnit výsledek. Volební porážkou vyvrcholil proces nastartovaný měsíce předem a nám se nepodařilo ho zastavit. Čelili jsme velkým tlakům, vadíme kde komu."

A komu vadí Zelení podle Jacques nejvíc?

"Demokratická strana zelených, tedy subjekt založený Olgou Zubovou, měl jediný cíl, poškodit nás ve volbách. Byla motivována jednak osobní nenávistí a potom záští pana Jaromíra Soukupa, který chtěl být šedou eminencí předsedy Martina Bursíka, chtěl hrát významnou roli na politické scéně a vsadil na zelené. Když zjistil, že Bursík je člověk, který si nenechá od nikoho diktovat a žádného Dalíka ani Tvrdíka nepotřebuje, došlo k velkému konfliktu..."

ŽIVOTNÍ TRAPAS KATEŘINY JACQUES V POŘADU UVOLNĚTE SE, PROSÍM NAJDETE ZDE!

DALŠÍ OSUDOVÉ TRAPASY PANÍ JACQUES NAJDETE ZDE!

Ještě k biomase, z jejího zaváhání v televizi se stalo téma pro celou společnost...

"Ta hysterie kolem biomasy byla uměle rozfoukána. Jinak by šlo o trapný příběh v jednom satirickém pořadu, který vůbec nic nevypovídá o mé politické práci ani o intelektuálních schopnostech. Ve stovkách vystoupení a v rozhovorech jsem se jako mentálně retardovaná neprojevovala..."

Na YouTube vidělo trapas přes 400 tisíc lidí, stejný počet na webu České televize. Nepočítáme-li televizní diváky, vyhledal klip skoro trojnásobek počtu lidí, kteří volili zelené v roce 2006...

"Je to komické. Pro vás je to důležité, když se rozhodujete, koho volit? Proč ten klip vyhledávali? Je to tak fatální? Svlékla jsem se, pozvracela Jana Krause nebo řekla něco, co je v rozporu se zákonem?"

Nejste s Martinem Bursíkem pár smolařů? On špatně kliknul, poslal Olze Zubové e-mail, v němž ji označil za krávu. Ve straně to zapůsobilo jako rozbuška. Stejně tak přiznáváte, že vaši práci znehodnotilo jedno televizní vystoupení...

"Souhlasím. S Martinem Bursíkem je to podobné. Také případ toho jednoho e-mailu narostl do obludných rozměrů..."

Jacques promluvila opět o biomase! Jacques promluvila opět o biomase! | ČTK

y1xcvbnm ( 1. října 2013 11:28 )

a to dost

y1xcvbnm ( 1. října 2013 11:27 )

tretitornado:zelení si to prohrály sami nejen biomasa.... YYYY ???? jen ženy ???

y1xcvbnm ( 1. října 2013 11:25 )

alex0800 .....Takových bílích koňů, že je člověku až zle.., mě je spíš zle když vidím ty nedostatky v gramatice

y1xcvbnm ( 1. října 2013 11:22 )

Pan Bursík má něco s očima?? takhle ošklivá žena se jen tak nevidí

alex0800 ( 1. října 2013 10:58 )

Tahle paní krom své neznalosti ještě proslula kauzou, kdy se potřebovala zviditelnit před volbami a tak využila své přítomnosti na protestu, kde byla i s dcerou (podle tehdejších tiskovin), ale dceři se nevěnovala a radši provokovala až byla zneškodněna policií, za což dostal zasahující policista vyhazov.. Tak už jí nechoďte naproti s jejím trapným zviditelňováním. Krom své neznalosti se nemá čím zviditelňovat.. Možná tak totálním propadem jejich zelené strany vytvořené jakožto první kmotry placená politická strana.. Dnes už v těch VeVerkách, sTOPácích09 (vekslácích), ANO/STBácích, Úsvitech666, Změnách666 a podobné havěti zločinu člověk pouze strácí přehled, který budoucí trestanec za stranu vlastně kandiduje a čí bílí kůň ji dotuje.. Nebude se zase opakovat po volbách Orlické Sudobraní? Takových bílích koňů, že je člověku až zle.. Mrkněte na nemajetného miliardáře / bílého koně (správce majetku Evelyn Rothchilda) Karla Janečka.. A co tací Bakalové, Sekyrové a jiní koně politického odpadu, který si nakradl již před více než deseti lety..? Celé rádoby zpravodajství je jeden velký uplacený PR blábol, neboť výsledky budoucích voleb jsou již zfalšovány!! Jako byly za komára.. Proto se nenápadně vrací všude "socialisté".. To jsou totiž skuteční strůjci NWO plánu na vytvoření světové diktatury.. Stačí se na čt podívat na rozhovor s Paroubkem z roku 2009, kde je na srazu myslím Rakušanů a za ním běží obrovská reklama na NWO!!! V USA ústavě viz dodatek 51, aby jste věděli, kým že je prezident USA.. Ano, jde o diktaturu.. Zatím jen schválenou, ale nevyhlášenou.. Napřed se musí Američanům sebrat zbraně a pak se již jen vyhlásí výjimečný stav, který je připraven 30 let!! Stačí číst a hledat informace a neposlouchat placené zpravodajství, které funguje dle základů používaných Dr. Gobbelsem, tedy jako skutečná propaganda. Tenkrát zblbla celé Německo a hned milovali Hitlera.. Dnes je to ještě drsnější;-) Jen to není tolik vidět, jako dříve.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa