Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Vzkaz pro šéfa drah Žaludu: Vaše sedačky nejsou blbost!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: bel - 
12. června 2009
05:00

Šéf Českých drah Petr Žaluda je zkrátka chudák! Rok jezdil ve svém "skromném" voze Audi a netušil vůbec nic. Ani že jeho limuzína stála 3,6 milionu, ani to, že v ní má sedačky, které mu na povel namasírují zadek. Však taky stály půl milionu!

To vše se prý dozvěděl až díky Blesku! Tak pane Žaludo, máme pro vás další dobrou zprávu.

„Kolik auto stálo a jaké má vybavení, jsem se dozvěděl až z Blesku. Šel jsem za řidičem v přesvědčení, že tam žádné masážní sedačky nejsou, protože jsem to v životě nevyužil, a ptám se: 'My tady máme masážní sedačky?' A on ukazuje: 'Jo, tady je takovej čudlíček.' I když to asi zní nepravděpodobně...“ postěžoval si Žaluda Magazínu Dnes.

Svěřil se také, že masážní sedačky použil poprvé předminulý pátek. „Není to vůbec poznat, je to úplná blbost!“ rozhořčil se při tom. Na otázku, zda tedy drahý vůz nevymění za nějaký levnější bez sedaček, odvětil rázně: „Ne“! Prý by to bylo jen gesto a stálo by to další peníze. Když už se tedy, pane Žaludo, nechcete sedaček vzdát, Blesk vám poradí znovu. Návod jsme dali dohromady s firmou Audi, tak doufáme, že bude srozumitelný.

Návod od Blesku:

Sjeďte rukou dolu po boku vašeho sedadla v té nejjemnější kůži. Tam je hned vedle ovládání polohy sedadla takové digitální dotykové tlačítko. Na to musíte zatlačit ne jednou jako pro jemnou masáž, ale třikrát pro nejvyšší intenzitu. Pak už vás integrovaná bederní opěrka začne co nejvíc masírovat v oblasti "dolních zad". K tomu si ještě nastavíte vlastní špičkovou čtyřzónovou klimatizaci. Příjemnou cestu!

 

mouse ( 12. června 2009 12:56 )

takovéhle věci beztak nejvíc užijí řidiči a technici, papaláši ti nemaj vůbec šajna co se kolem nich děje, natož jaký maj auto nebo sedačky. Nastupujou vždycky do toho u kterého jim někdo drží otevřené dveře, to je snad jasný. No a pokud jde o cenu, tak to je jasnej tunel, někdo se potřeboval napakovat tak přidal na fakturu za masážní sedačky nulu, to je normální

swiss111 ( 12. června 2009 09:03 )

kdo tyhle zdivocele soudruhy ze statniho podniku kontroluje?

cert ( 12. června 2009 08:24 )

Pokud by měl být komfort poskytovaný managementu firmy v nějaké relaci s komfortem a službami poskytovanými zákazníkům firmy, tak by asi byla i ta stopětka příliš dobrá.

jirka2 ( 12. června 2009 08:20 )

Vážený pane, ve státním podniku je to normální. Vzpomeňte si na "angažmá" pana Tvrdíka u ČSA.

warumfernet ( 12. června 2009 08:08 )

že čím větší hajzl, tím vyšší funkce a vůbec to neplatí jenom pro státní sektor. I v soukromém sektoru je celá řada firem, dokonce i zahraničních kde se plýtvá úplně stejně. Čeští manažéři a to je náš Czechistánský folklór, na sobě a na svých pomocných ůřednících nehorázně plýtvají, jak co se týká platů, tak jejich technického zajištění a vybavení kanceláří. Ale když se má vydat nějaký peníz na bezpečnost práce dělníka, nebo usnadnění práce dělníka, tak to jsou neprůstřelní. Při tom za dělníka není většinou při dovolené nebo marodění náhrada, takže musí o každé volno téměř škemrat. Když chybí měsíc úředník, tak si toho většinou nikdo ani nevšimne.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa