Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Talmanová zuří: Nahý Topolánek je fotomontáž!

Fotografie
Je to Mirek Topolánek? Tento nahý muž, vyfocený u bazénu, má na ruce stejný náramek, jaký nosí bývalý český premiér  (Autor: internal)
Autor: map - 
9. června 2009
03:59

Dvě půvabné blondýnky se »posekaly« kvůli fotkám nahého expremiéra Mirka Topolánka (53). Jeho partnerka Lucie Talmanová (41) tvrdí, že ho kandidátka na místopředsedkyni ČSSD Alena Borůvková (36) nespravedlivě napadla.

A zuřivě ho brání: Nahá fotka je podle ní fotomontáž, ona to přece musí vědět.

Borůvková se ve svém blogu do Topolánka pořádně obula kvůli mlžení kolem fotek z Berlusconiho vily. „Dokazuje to naprostou ztrátu soudnosti, nezdravou ješitnost a zejména to, že ani s jeho vztahem k pravdomluvnosti to nebude příliš horké.“

Je to Mirek Topolánek? Tento nahý muž, vyfocený u bazénu, má na ruce stejný náramek, jaký nosí bývalý český premiér Je to Mirek Topolánek? Tento nahý muž, vyfocený u bazénu, má na ruce stejný náramek, jaký nosí bývalý český premiér | ECOPRENSA-COLOMBIA

Každá osoba s diplomatickým pasem podle ní musí počítat s tím, že může být »různým způsobem monitorována, ať už je to z jakéhokoliv důvodu, a následně kompromitována«.

Talmanovou to ale rozčílilo. Borůvkovou označila za Ratha v sukních a zalitovala, že se »rathovské buranství v ČSSD šíří i mezi ženy«. Talmanová tvrdí, že fotografie v listu El País je fotomontáž: „Ujišťuji vás, Aleno Borůvková, že o tom vím rozhodně více než vy!“ rozhořčila se Talmanová.

vejava ( 9. června 2009 15:30 )

Lucie Talmanová je politička a současná místopředsedkyně Poslanecké sněmovny. Tady se taky potkala s Topolánkem a začal jejich vztah. V ODS je od roku 1991. Vystudovala vysokou školu chemicko-technologickou v Praze.

znalec ( 9. června 2009 11:12 )

být Topolem , asi volím tu čerstvější z těch dvou, Borůvkovou, ta Lucie L. je už tak zofale utahaná, že se mu ani snad na ni nepostaví. Na té rozkostičkované fotce to rozhodně byla nějaká svěží soudružka od toho talijána

houla25 ( 9. června 2009 10:37 )

Tyhle dvě dámy o tom ví své.Talmanová si myslí, že ho má malého a Borůvková si myslí pravý opak.Ale jinak je to fakt dobrá taškařice.

dreamss ( 9. června 2009 10:08 )

Jistě má všechny návštěvy dobře zdokumentované - kdo chce kam, pomozme mu tam...

gogo ( 9. června 2009 08:11 )

Topolánková brání tatínka svého dítěte .... Jdu si zamáčknout slzu ....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa