Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Naštvaná Bobošíková: Mé kostýmy nejsou příšerné!

Autor: bel - 
2. června 2009
06:11

Europoslankyně si před volbami vjely do vlasů. Jana Hybášková (43, EDS) napsala o své kolegyni Janě Bobošíkové (45, Suverenita), že Bobošíková je v europarlamentu nápadná jen svým výstředním oblékáním. Bobošíkovou to šokovalo.

„A potom je tu Bobo. Další díl české ostudy. Krátké sukně, vysoké kozačky. Nevhodně oblečená, tím je nápadná. Jinak nikdo v EP neví, kdo ta osoba je,“ napsala Hybášková.

Bobošíkovou to naštvalo. „Šokuje mě to, protože já s ní normálně komunikuji a ona sáhne k tomu, že o mně v médiích sprostě lže,“ rozčílila se Bobošíková.

Své kostýmky za výstřední nepovažuje. „Jsou elegantní. A ať jiní posoudí rozsah mé práce a rozsah její práce,“ rozčílila se.

Naopak v klidu ji prý nechalo, že v anketě Blesku o nejhezčí kandidátku do europarlamentu skončila až na 4. místě. „Je to krásná bramborová medaile. Nemrzí mě to, protože ve svých 45 se na miss necítím.“

bobina ( 2. června 2009 18:12 )

Já se za ní nestydím protože kdyby jste se obtěžovali a zjistili si o ní něco víc,tak ona se nemá za co stydět! Jo,to takový Zahradil,to je elegantní pán,ten jí strčí do kapsy že? Síla bulváru a de. bilních redaktorů se na českém národu podepisuje víc nežli je zdrávo!

1asta ( 2. června 2009 15:53 )

obě jsou karieristky,HYBÁŠKOVÁ se navíc všude jen vytahuje co udělala a při tom nikde není nic vidět.Obě jsou u koryta dost dlouho-třeba změny.Bobošíková je proti ní sex bomba , ovšem schopná všeho pro udržení kariéry.

blamal ( 2. června 2009 14:32 )

zajdi si k očnímu, adorantko. nebo tě tahle kolotočářka živí? Rozdáváše její letáky, kde je Bobo elektronicky naúžená, aby se do formátu letáku vůbec vešla? Je to vyžírkovská tupka, proradná a prolhaná podrazačka, která do EP nepatří. Howhg. Proč tu není "smajlík", který zvrací????

lynx ( 2. června 2009 12:33 )

u nás v bowlingu byste v těch žlutých hadřících dostala citrusfernet za dvacet! Ale do europarlamentu se v nich po druhé nevkradete! Jen naprostý pitomec by Vás volil po té, co jste tak hnusně vyjebala s parťákem Vladimírem Železným. Po jeho zádech se to do Evropy lezlo snadno, bez nich to už nepůjde - ani v těch "vkusných" žlutých šatičkách.

kajina ( 2. června 2009 11:00 )

dochází argumenty, všichni si uvědomují, že zradila a zrazuje, souhlasí s kvótami černých přistěhovalců a přerozdělení imigrantů v rámci EU na úkor naší země a s dalšími nespravedlnosti. A tak útočí. Nechte Bobošíkovou, je to krásná a chytrá ženská, která hájí opravdu zájmy naší republiky, abychom nespadli do další nesmyslné " velké federace ". Hybášková je stejná nula jako Kateřina JauJau, má něco naučeného a nepřemýšlí. Pak holt musí vytasit " nejtěžší kalibr ubohých ženských " - oblečení. Sama vypadá a chodí oblékaná jako chlap. Bobošíková je aspoň chytrá a sexy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa