Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Topolánek: Lisabonská smlouva o EU je mrtvá

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ČTK, šim - 
30. května 2009
17:37

Mirek Topolánek prohlásil, že lisabonská smlouva je podle něj mrtvý dokument. Neodpovídá prý realitě 21. století.

Topolánek to řekl ve Varšavě na sobotním předvolebním sjezdu polské konzervativní strany Právo a spravedlnost. Lisabonská reformní smlouva podle Topolánka neodpovídá realitě 21. století. "Skutečná diskuse o podobě Evropské unie je ještě před námi," zdůraznil český expremiér

drobek ( 31. května 2009 09:48 )

bona ( 31. května 2009 09:21 )

si do tý svojí huby nevidí. Kvůli němu a všem modrým ptákům, kteří v devadesátých létech rozkradli republiku, by měla být lisabonská smlouva přijata, aby mohli být souzeni dle evropských zákonů a ne našich, které si ušili na tělo, aby byli nedotknutelní.

prezza ( 31. května 2009 08:40 )

Asi jsem dočista zblbnul,neboť donedávna jsem nadával na Topolánka,že je za Lisabonskou smlouvu.A ouha,ona je podle něho mrtvá.Tak to byl asi jinej Topolánek,má asi dvojníka,anebo všichni máme sklerozu.Chudák Klaus,jedinej v Evropě se drží předem stanovených pravidel a ještě je kvuli tomu špatnej.A když vstoupí v platnost Lisabonská smlouva,čemu máme věřitŤomu,že vyrobí Evropa zákon,nechá ho schválit,a když neprojde schvalovacím procesem tak bude stejně platit?Děkuji,nechci.Klasik ŕekl:Lidi mají takovou vládu,jakou si zaslouží.A o tom to je.Ať žije Topolánek a jeho šatník s kabáty.

bobina ( 31. května 2009 08:34 )

Z huby si udělal škrtátko,které používá podle toho kde je a o co jde! Tady až tak nejde o to,že Lisabonská smlouva je pro nás nevýhodná,ale v prvé řadě jde o to,kdo nás v EU zastupuje,kdo vede naší vládu a co jsou tito kašpaři schopni světu předvést! Prvotní chybou bylo vůbec připustit ten fakt,že to podepíšeme a budeme souhlasit! V tom je zásadní problém,že jsme nejednali,nechali to dojít až k ratifikaci a teď naši politici v čele s Klausem a Topolánkem dělají haryky a bububu,že to nemůžeme podepsat. Jak říkám,NEDŮVĚRYHODNÍ ŠAŠCI na politické scéně ,dělající ostudu republice! A Topolánek? To je kapitola sama pro sebe a mrzí mně,že EU je odkladiště našich neúspěšných politiků jako odměna pro ně,ale pro nás je to skok do pekla! Od těchto politických mrtvol se ráje nikdy dočkat nemůžeme!!!

gogo ( 31. května 2009 07:58 )

souhlas.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa