Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jana Macková u soudu: Manžel měl mě a čtyři milenky!

Jana Macková
 (Autor: archiv Blesku)
Autor: Tereza Fílová, Saša Šeflová - 
30. dubna 2009
05:00

U rozvodového soudu to prasklo: Miroslav Macek (64) byl své ženě Janě Blochové Mackové během manželství opakovaně nevěrný. V době trvání manželství měl minimálně čtyři milenky.

„Přesný počet nevím, a už mě ani nezajímá,“ řekla Blesku Macková, která milenky svého muže pokládá za zlatokopky, které ho chtěly využít.

Podle Jany Mackové jí byl manžel několikanásobně nevěrný a vždy s mladičkými dívkami. Čas už bolest, s jakou to prožívala, otupil a může se k milenkám svého bývalého muže vyjadřovat s nadhledem.


„Všechny byly zhruba o čtyřicet mladší než manžel a všechny ho chtěly využít. Jedna se mu snažila podstrčit cizí dítě, další pomoci v politické kariéře, jiné stály o drahé dárečky. Pro krásné modré oči s ním byly jen těžko,“ svěřila Macková.

„Po našem rozvodu to bude mít ještě horší. Vzhledem k tomu, že je nyní jedním z mála majetných postarších svobodných pánů, stal se pro zlatokopecké slečny kýženou komoditou. Teď se kolem něj začnou teprve rojit,“ míní. Dokonce mu s ironií v hlase přeje hodně štěstí do budoucnosti.

„Držím mu palce, ať to ustojí a nezesměšní se jako jiní pánové, kteří si mysleli, že manželství se ženou o třicet, čtyřicet či padesát let mladší bylo uzavřeno z čisté lásky,“ doplňuje.

Rozvodem dala Jana Macková také vytoužený dárek svojí mamince, kterou trápení dcery v neudržitelném svazku roky mučilo. „Maminka v den mého rozvodu zrovna slavila 77. narozeniny a myslím, že měla stejnou radost jako já, že už je všechno za námi,“ svěřila Blesku Macková.

Bývalí manželé ovšem všechny záležitosti urovnané nemají. Čeká je ještě majetkové vyrovnání…

sirena ( 3. července 2011 20:53 )

zřejmě máte pravdu bobino

warumfernet ( 20. června 2011 07:55 )

co ten Macek je za ***a a kurevníka? Když mu kdysi Mudr.Ráth řekl pravdu, že se ženil jen z vypočítavosti, tak ho ten agresivní blb veřejně napadl pěstí zezadu do hlavy. Je to prostě nechutná zákeřná a sprostá kreatura ten Macek, tak jako převážná většina grázlů z ODS

1946 ( 30. dubna 2009 17:36 )

že o něho mají zájem jen zlatoiopky. Co jinak může být na tomto nehezkém muži, který má parádní křečové žíly na nohou, zajímavého. jen peníze a známosti. Jen ať si dědula užívá.

quonex ( 30. dubna 2009 16:03 )

A toho milovníka luxusu a odsaného ochránce strádajícího pracujícího lidu Ratha jste zmínila proto, že rovněž nežije zrovna uspořádaným rodinným způsobem života?

judr ( 30. dubna 2009 14:39 )

tAKOVEJ SPRAVODLIVEJ MEZI NÁMI A HELÉ IN PRAKTIKOVAL MNOHOŽENSTVÍpane Macku přece toto nedelá žáden křesťan nyní když Vá uvidím v kostele budu si myslet vše možné o Vás,ale myslím,že Vy by jste si zasloužil facku u řečnickéhopultu,ale kfo,že Vám ji poskytne,kdyby byla zadarmo možno i našlo by se více lidí a mezi nimi i Vaše byvalá manželka hej ta by si zgistla vi tak preferovanej politik a v určitem období druhý po pánu Klausovi co jste to jenom zo sebou udelal možno ani zuby lidí si kVám nebudou chodit spravovat zejména ženy asi víte proč proč muži Ti jiste mají strach abyjste je nezfackoval a nyní k tomu ješte přibudnou ženy to aby jste řemeslo pověsil na jřebík jak řikával náš pradeda a dále se držel politiky je možné že budete muset změnit barvu dresu a to modrou vyměnit za Vaši oblibenou červenou kterou jste mocdlouho miloval

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa