Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Proutník Miroslav Macek rozveden!

Krásná, elegantní, jemná a sečtělá... Téměř dokonalá Jana Macková.
 (Autor: archiv Blesku – FILIP MATUŠINSKÝ, JINDŘICH MYNAŘÍK, MARTIN HYKL)
Autor: Tereza Fílová, Dalibor Mácha - 
29. dubna 2009
05:00

Macku, tady máš poslední facku! Tak rozhodla manželka bývalého prominenta ODS a někdejšího místopředsedy vlády. Jana Blochová - Macková se s Miroslavem Mackem (64) konečně rozvedla. Nevěrník, který umí rozdávat pohlavky u řečnických tribun, je najednou sám bit. Takový políček od ženy nečekal.

„Soud uznal zcela a bez výhrad vinu Miroslava Macka na rozpadu našeho manželství. Ale především ji uznal on sám v plném rozsahu,“ narážela v úterý na odhalené Mackovy zálety v rozhovoru pro Blesk čerstvě rozvedená Jana Macková.

„Matně si vzpomínám na jednu slečnu, která se mu snažila podstrčit cizí dítě. Nebo na jednu 22letou studentku z Pardubic, která chtěla mermomocí politickou kariéru. A na nějakou prodavačku z Olomouce,“ vypočítala exmanželovy hříchy Macková, o níž se kvůli utajovanému věku říká, že je »ženou bez data narození«.

Rozvod manželství, které vydrželo jedenáct let, se táhl skoro dva roky. „Miroslav Macek se až do poslední chvíle nechtěl rozvádět. Dokonce za mnou přiletěl začátkem března na ostrov Antigua v Karibiku, aby mne přesvědčil o své pravdě. Nepřesvědčil,“ rozhovořila se o svém bývalém muži již odcizeným tónem Macková.

Následovala úleva či šok? „Ani jedno, ani druhé. Teď se cítím ale dobře. Užívám si nádherného jara, těším se z blízkosti milých lidí a učím se jezdit na koni,“ zasnila se Čechošvýcarka Macková, která si prý už sama našla přítele. Jeho totožnost však přísně tají. Příjmení Macková však hodlá užívat dál…

 

mash ( 30. dubna 2009 01:45 )

A v čem je problém? Mícháš úplně odlišné věci! Paroubek a předpokládám, že ani Topolánek si narozdíl od tohohle šmejda a tuneláře nevzali své mladší partnerky pro peníze! (...Topolánek není schopen se rozvést a vlastně tedy žije s milenkou). Naopak, Paroubka lze za to rychlé a poměrně chlapské vyřešení celé situace s novou partnerkou víceméně pochválit - kdyby se takhle choval každej...

mash ( 30. dubna 2009 01:41 )

Po vytunelování Knižního velkoobchodu v 90. letech, dalších šméčkách a výhodnému sňatku s touto bohatou paní... pan Macek (bývalý místopředseda ODS a vrcholný politik tété strany) rozhodně není chudákem! Ba naopak. Rath měl samozřejmě pravdu.

mash ( 30. dubna 2009 01:39 )

Tak koukám, že David Rath měl nakonec pravdu a facku si v žádném případě nezasloužil (za to, za co mu jí Macek dle svých slov prý dal). Mě ale, než nějaké rozvody a fackování lidí hulvátem Mackem zajímá, proč nikdy nebyl odsouzen za zřejmé vytunelování a rozkradení např. Knižního velkoobchodu? Ostatně stejně, jako mnozí jeho další modrosoudruzi z ODS. A nejhorší, co může bejt je to, když takovejhle zloděj a podvodník moralizuje jiné. Z takových lidí mi je fakt zle!

gogo ( 29. dubna 2009 20:46 )

Je to na můj vkus řečeno dosti drsně, leč zcela výstižně. Nezbývá mi než naprosto souhlasit.... Je to jeden z našich pravičáčků ....

01380138 ( 29. dubna 2009 15:05 )

Macek to je kapitola sama pro sebe ale to všichni v naší politice .Jeho bývalé ženě bude lépe bez něj.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa