Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Liberálové.cz zveřejnili číslo na Davida Ratha

David Rath (ČSSD) "Ráno jsem sice ve sněmovně nebyl, ale z toho, co o tom žertování vím, můžu jenom říct, že to jsou šikovní a hraví hoši."
David Rath (ČSSD) "Ráno jsem sice ve sněmovně nebyl, ale z toho, co o tom žertování vím, můžu jenom říct, že to jsou šikovní a hraví hoši."  (Autor: Zbyněk Pecák)
Autor: INT, šim - 
12. dubna 2009
18:53

Strana Liberálové.cz na svých internetových stránkách zveřejnila číslo na služební mobil Davida Ratha. A to v reakci na Rathovo zveřejnění čísla soudkyně, která zakázala středočeským lékárnám hradit za pacienty poplatky.

Liberálové.cz na svém webu to doplňují tím, že kdokoli z voličů má ve věci hrazení poplatků jakýkoli dotaz, může se na středočeského hejtmana obrátit telefonicky. Mohou se to také podle Liberálů.cz zeptat, proč obchází zákon a neplní poslanecký slib.

Stejně totiž jednal David Rath, který zveřejnil číslo na soudkyni, která v jeho poplatkovém sporu rozhodla jinak, než si pan hejtman představoval.

 

 

geza ( 13. dubna 2009 11:11 )

A jen platit a platit a když marodit tak zadarmo a poslanci si budou dál válet šunky za stálý plat a my jen makat a makat ve fabrikách za pár korun a panstvo režírovat za miliony.Nakopat to věechno do zadku,ty ODSSácký chytrolíny

geza ( 13. dubna 2009 11:08 )

Tak mám pocit,že by někomu vyhovovaly komunistický manýry,když paní doktorka takto rozhodla,tak si snad za tím stojí a tudíž se za své rozhodnutí nestydí a má čisté svědomí,proč to tedy tajit.?Nechápu.Ráthúv telefon mám a hovory přijímá

sunic ( 13. dubna 2009 10:25 )

SORRY, to patřilo MASHOVI: Ty socanský H.vado.. nestačíš sršet ty svý nesmysly,viď? Ono nebejt těch hnusnej, ošklivejch a stát drásajících podniklatelů, tak by Jyrka s Dráthem neměli co rozhazovat hnědočechům, nemakačenkům a jím púodobným. Chápu, že člověk kterej přijde, ať už jakoukoli vinou o práci, tak má právo na podporu a podobně(opět teda placenou i z daní ošklivejch podnikatelů), ale musí se rozlišovat kdo makat chce a bohužel nemůže a kdo makat nikdy NECHCE. Do této sorty patrně patříš i Ty s těma slintama, viď? Pastelkovný, podporu, socdávky a buhví co ještě by sio za to nic nedělání chtěl,viď? Tůdle.. na.rat Tobě a tobě podobnejm. Ono to Tvoje zlatíčko Davídek, neví kde makat(asi hodně silné slovo v jeho případě) a honit peníze dřív a TY se ho tady budeš zatávat. Podívej se kolik ho stihne živit kšeftů a proč když má takovou vatu, proč se svejma penězma nepomáhá těm co to potřebujou?? Protože jen hrabe. A řek bych, že v jeho případě jde hodně vpředu kvantita před kvalitou. Jo, to máš teda vzor!! Radši budu podnikatel a vydělávat si sám na sebe, než čekat až mě v rámci předvolebního populistickýho mazání medu kolem pusy někdo ze sokomoušů dá nějakou "super" dávčičku v podobě pastelkovnýho, šrotovnýho a podobných blbostí. Člověk kterej chce, tak si vydělat dokáže a je-li mu jeho zdraví cenný, tak přežije i těch 30kaček. A ty si je vol, TROUBO!!

lo2f ( 13. dubna 2009 10:25 )

Já ti to vysvětlím: Kvůli poplatkům se lidi nebudou chodit k doktorům tolik vykecávat a nebudou si nechávat zbytečně předepisovat léky které pak končí v šuplíku. Takže ušetří zdravotní pojišťovny za zbytečné platby lékařům a za léky. Ty peníze pak můžou/musí investovat do jiných potřebných léků, na které doposud neměly

sunic ( 13. dubna 2009 10:24 )

Ty socanský H.vado.. nestačíš sršet ty svý nesmysly,viď? Ono nebejt těch hnusnej, ošklivejch a stát drásajících podniklatelů, tak by Jyrka s Dráthem neměli co rozhazovat hnědočechům, nemakačenkům a jím púodobným. Chápu, že člověk kterej přijde, ať už jakoukoli vinou o práci, tak má právo na podporu a podobně(opět teda placenou i z daní ošklivejch podnikatelů), ale musí se rozlišovat kdo makat chce a bohužel nemůže a kdo makat nikdy NECHCE. Do této sorty patrně patříš i Ty s těma slintama, viď? Pastelkovný, podporu, socdávky a buhví co ještě by sio za to nic nedělání chtěl,viď? Tůdle.. na.rat Tobě a tobě podobnejm. Ono to Tvoje zlatíčko Davídek, neví kde makat(asi hodně silné slovo v jeho případě) a honit peníze dřív a TY se ho tady budeš zatávat. Podívej se kolik ho stihne živit kšeftů a proč když má takovou vatu, proč se svejma penězma nepomáhá těm co to potřebujou?? Protože jen hrabe. A řek bych, že v jeho případě jde hodně vpředu kvantita před kvalitou. Jo, to máš teda vzor!! Radši budu podnikatel a vydělávat si sám na sebe, než čekat až mě v rámci předvolebního populistickýho mazání medu kolem pusy někdo ze sokomoušů dá nějakou "super" dávčičku v podobě pastelkovnýho, šrotovnýho a podobných blbostí. Člověk kterej chce, tak si vydělat dokáže a je-li mu jeho zdraví cenný, tak přežije i těch 30kaček. A ty si je vol, TROUBO!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa