Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Kvůli aféře Wolf-Dalík chce Paroubek svrhnout vládu

Jiří Paroubek s manželkou Petrou  v Lidovém domě
Jiří Paroubek s manželkou Petrou v Lidovém domě  (Autor: Zbyněk Pecák)
Autor: ČTK - 
17. března 2009
13:03

Opoziční sociální demokraté hodlají "v nejkratším možném termínu" v Poslanecké sněmovně vyvolat hlasování o nedůvěře vládě premiéra Mirka Topolánka (ODS). Oznámil to předseda ČSSD Jiří Paroubek.

Důvodem rozhodnutí poslaneckého klubu strany je podle něj postup premiéra Topolánka a jeho přítele Marka Dalíka v kauze poslance Petra Wolfa, zvoleného za ČSSD, který často hlasuje společně s poslanci vládní koalice.

O kauze poslance Wolfa čtěte zde.

kukuku ( 17. března 2009 17:34 )

tato věčně padesátiprocentní většina průběžně udržovaná Dalíkovými přeběhlíky - podivně udržovaný spolek bez ochoty s kýmkoliv o čemkoliv diskutovat. Teď se chystají na "loterijní zákon" splácaný na objednávku Sazky pro zlikvidování jejích konkurentů. Ať už proboha táhne tento konglomerát modrých zlodějů se zelenými pomatenci v rozkladu a černo***atými rozkladači všech vlád od "sametové revoluce".

brebera ( 17. března 2009 16:30 )

Kdyby si pan předseda ČSSD nejdřív udělal pořádek ve svém chlívku! Mají svých lumpáren habakuk, ale na druhé prstíčkem ukazuje při každé příležitosti.

signora ( 17. března 2009 14:53 )

Já se nedivím, mě je to spíš líto. Před 20 lety jsme se těšili, že už konečně bude líp a.... Jsme prostě národ Švejků.

spelec5 ( 17. března 2009 14:35 )

To víš teprve teď, že jsme v očích světa národ kašparů - podívej se kdo nám vládne a nediv se !!!!!

spelec5 ( 17. března 2009 14:34 )

Ani náhodou nemám rád ODS, ale tenhle Jiřík už mě jde taky na nerv - jak ten člověk se cpe do vlády,to je neskutečné. I když na druhou stranu to samé dělala ODS v čele s Mirdou v dobách opozice. Je to prostě jeden kašpar vedle druhýho.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa