Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Paroubka mladšího vyhodili ze školy. Kašlal na ni!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: red - 
7. ledna 2009
10:23

DISKUZE: Předseda ČSSD Jiří Paroubek nemá problémy jen s vládní koalicí, ale vrásky mu přidělává i jeho nezdárný syn Jiří Paroubek mladší. Toho nyní vyhodili ze školy.

Důvodem, proč s ním Vysoká škola manažerské informatiky a ekonomiky nadobro skoncovala, byl údajně jeho více než laxní přístup ke studiu.

Do školy údajně vůbec nechodil a není proto divu, že škole došla trpělivost. Není to první problém, který měl Paroubek mladší se studiem.

Před třemi lety například uřízl svému otci pořádnou ostudu, když rupnul u státní zkoušky z ekonomie na otázce o státním rozpočtu.

173313:gallery:true:true

Předseda ČSSD Jiří Paroubek omlouval již loni synovy studijní "úspěchy" v jednom rozhovoru slovy: "Není to studijní typ, ale spíše praktický člověk." Informaci přinesl Deník Šíp.

 

athena ( 8. ledna 2009 14:35 )

Mladý Paroubek bude mít určitě sexy mozek jako tatínek, nemám o něj strach

bobina ( 7. ledna 2009 15:12 )

a Paroubkův syn je již ve věku,kdy se s tím táta může jenom smířit,protože to ovlivnit nemůže. Syn je dospělý,svéprávný a buď mu to v životě scházet nebude a bude se umět uplatnit,nebo přijde na to,že si bude muset nějaké vzdělání dodělat. I když na druhou stranu vysokoškolské vzdělání není pro někoho nutností aby se v životě uplatnil.

petrs ( 7. ledna 2009 14:40 )

ma nejlepsi predpoklady vstoupit do politiky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa