Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Dryml: Postavil se Paroubkovi a koupil si pistoli!

Vladimír Dryml
Vladimír Dryml  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK - 
2. ledna 2009
17:28

Náměstek hradeckého hejtmana a senátor Vladimír Dryml (ČSSD) nehodlá kvůli údajnému shánění informací na stranickou kolegyni Hanu Orgoníkovou odstupovat z funkcí náměstka či senátora. Raději si pořídil zbraň!

Ve čtvrtek Drymla k odstoupení z pozice náměstka hejtmana nepřímo vyzval stranický šéf Jiří Paroubek. K odchodu z funkce svého zástupce ho vyzval i hradecký hejtman. Dryml tvrdí, že mu je vyhrožováno, a i proto chodí ozbrojen pistolí.

Dryml se podle středeční Mladé fronty Dnes pokoušel sehnat kompromitující informace na poslankyni Orgoníkovou a prý se v této věci obrátil na detektivní agenturu. Podle deníku při setkání s domnělým detektivem 11. prosince obvinil Orgoníkovou ze zneužívání veřejných peněz v hradeckém kraji.

Je to provokace, ale mám bambitku!

Jenže Dryml svou kauzu označuje za provokaci. "Na kraj jsem přišel udělat pořádek a nenechám se zastavit ani paní Orgoníkovou ani ODS. Vše je děláno s cílem odstranit mě a zastavit odhalení nepravostí, které se tady (na kraji) páchaly posledních osm let," řekl Dryml.

Dryml také tvrdí, že dostal anonymní dopis, v němž mu bylo vyhrožováno i smrtí. Na policii se s tím podle svých slov neobrátil. "Doba je zlá. Dokážu se ochránit sám," prohlásil Dryml. Dodal, že vlastní zbrojní průkaz a zbraň u sebe mívá.

 

bobina ( 2. ledna 2009 18:12 )

Vždyť si nedokázal udělat pořádek ani ve Vrchlabí a zadlužil špitál! Tak co to na nás hraje za habaďůru? Paroubku pryč s ním dokud je čas,vypadá na pořádného cholerika a mám dojem,že je to potížista od přírody!

milannalim ( 2. ledna 2009 17:42 )

http://straseni.kompletne.cz/baf.php?page=straseni&kolo=7&od=307

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa