Hostina se konala v pensylvánském Northampton Township. Podle obvinění Aimersovi s přibývajícími sklenkami alkoholu padla do oka ještě nezletilá servírka, které podle dnešní zprávy stanice Fox News navrhl, že by se "venku mohli pomuchlovat". To ale dívka odmítla. Když ji její nadřízení poslali zkontrolovat dámské toalety, ženich se vydal za ní. Servírka uvedla, že se před ní obnažoval, osahával ji a nabízel sto dolarů (asi 2300 korun), pokud ho pěkně políbí.

Obtěžováním ale Aimersova alkoholová eskapáda neskončila. Z dokumentů předložených soudu totiž vyplývá, že v ženichovi postupně vzrůstala agresivita, kterou si vybíjel napadáním hostů. Ránu schytal i jeden z číšníků poté, co ženichovi zakázal vynášet alkohol ze sálu.

Před policií, která přijela situaci uklidnit, Aimers utekl do autobusu pro svážení hostů. Pod pohrůžkou použití elektrického paralyzéru ženich vystoupil, venku se ale policisty nadávkami snažil vyprovokovat ke rvačce. Nakonec skončil ve vazbě, ze které se dostal po zaplacení 35.000 dolarů (800.000 korun).

Aimersův právní zástupce uvedl, že jeho klient trvá na nevině a že se těší, až své jméno očistí. Seznam obvinění, kterým čelí, je podle amerických médií značně dlouhý, nechybí zde například napadení, výtržnictví, bránění se zadržení, obtěžování či omezování svobody nezletilé.