První akcí festivalu v Sedmihorkách nedaleko Turnova bude 30. června situační komedie Miláček Anna se Sašou Rašilovem, Lindou Rybovou a Davidem Prachařem. Jako poslední vystoupí v rámci Sedmihorského léta na konci srpna skupina Čechomor.

Michael Patrick Kelly známý jako Paddy bude mít koncert 19. srpna. "Paddy Kelly vystoupí jako zlatý hřeb festivalu a představí největší hity z éry Kelly Family i ze svého nejnovějšího alba, které právě vydává," uvedla Maděrová.

Na festivalu vystoupí kromě Čechomoru i další známí čeští interpreti. Marie Rottrová bude zpívat se skupinou Neřež, zpěváka Václava Neckáře a kapelu Bacily doprovodí smyčcový kvartet a vystoupí i skupina Hradišťan s Jiřím Pavlicou. Po dvou letech se na festival vrátí houslový virtuoz Pavel Šporcl. "Představí barokní koncert pro housle, smyčce a basso continuo J. S. Bacha nebo nejnovější počin - virtuozní variace pro sólové housle skladby Kde domov můj," uvedla Maděrová. Folkrocková kapela AG Flek bude koncertem na festivalu slavit 40. výročí svého založení.

Součástí Sedmihorského léta budou i čtyři situační komedie. V nich budou hrát například Lukáš Vaculík, Václav Vydra, Rudolf Hrušínský, Josef Carda nebo Mahulena Bočanová.