Dvaasedmdesátiletá Deneuveová ztělesňuje vedoucí hostince a 67letý Depardieu majitele autoopravny. V dalších rolích se představí například humoristka Chantal Ladesouová či herec Guillaume de Tonquédec, upřesnil deník Le Parisien. Film v režii Florence Quentinové se podle listu bude natáčet v oblasti Paříže.

Deneuveové a Depardieuho kariéry se zkřížily v posledních desetiletích několikrát. A to například ve filmech Poslední metro z roku 1980, Pevnost Saganne (1984), Takové divné místo k setkání (1988) nebo Profesionální manželka (2010).

Deneuveová v minulých letech kritizovala Depardieua za to, že se přestěhoval do Belgie, aby unikl vysokým francouzským daním. Například v rozhovoru pro americký časopis Hollywood Reporter v roce 2014 řekla, že tento francouzský herec není příkladem.

Depardieu zrušil v roce 2012 trvalé bydliště ve Francii a přestěhoval se do Belgie, aby se vyhnul francouzským daním. Tehdejší francouzský premiér Jean-Marc Ayrault označil jeho rozhodnutí za "dost ubohé". Slavný herec také získal v roce 2013 s pomocí "svého přítele" prezidenta Vladimira Putina ruské občanství, francouzské si nicméně ponechal.

pek sva