Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Číslo smrti 17: Na palubu takového letadla bych nevstoupila, říká numeroložka

19. července 2014
08:00

Bylo sestřelení letadla nad Ukrajinou nešťastný omyl, krutý záměr nebo byl boeing k tragédii předurčený? Letoun, který nesl označení letu MH17, byl sestřelen 17. 7. 2014. Na den přesně 17 let od 17. 7. 1997, kdy se na nebe vznesl poprvé. Celo katastrofu provází číslo sedmnáct. Je to jen náhoda? „Na palubu takového letadla bych nevstoupila!“ říká numeroložka Lenka Suchardová.

Sedmnáctku má navíc v datu narození i muž, který dal údajně povel k odpálení rakety. Igor Strelkov přišel na svět 17. prosince 1970. „Další sedmnáctka je v roku narození po sečtení (1+9+7+0=17). Sám tento člověk šel do katastrofických čísel,“ řekla Blesk.cz numeroložka.

Video REKONSTRUKCE: Sestřelené letadlo: Kdo všechno byl na palubě? - BLESK.TV
Video se připravuje ...

Při výkladu čísel ale rozhodují především jejich kombinace. Ty Lenku Suchardovaou zaujaly mnohem víc. Velmi často se tu totiž vyskytují čtyřky a osmičky. „Jsou to karmická čísla. Jakési zúčtování. Vyvážení špatných a dobrých skutků z minulých životů.  Vždy když vyjde osmička nebo čtyřka, stane se něco velkého. Do takových letadel chodí vždy lidi s těmito čísly,“ dodala numeroložka.

Video Drsné záběry z místa neštěstí: Sem dopadl sestřelený boeing! - BLESK.TV
Video se připravuje ...