Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Mötley Crüe a Def Leppard zahrají společně v Praze. Co je u kapel nového?

Autor: HAL - 
28. října 2022
09:19

Po největším severoamerickém stadionovém turné v roce 2022, na které se prodalo více než 1,3 milionu vstupenek, se nejznámější a nejslavnější rockové legendy Mötley Crüe a Def Leppard vydávají v roce 2023 na celosvětové turné The World Tour! Do Česka zavítají v rámci festivalu FESTIVALU PRAGUE ROCKS a to 2. června na Letišti v Letňanech.

Světové turné, které produkuje společnost Live Nation, odstartuje v sobotu 18. února 2023 ve Foro Sol v Mexico City. V květnu 2023 se elektrizující pódiová show obou kapel přesune do Evropy, 1. července se zastaví v kultovním stadionu Wembley, a poté 6. července 2023 zakončí turné v britském Glasgow v Hampden Parku.

„Poté, co jsme se letos konečně vrátili na cesty a absolvovali monumentální letní turné v USA a Kanadě, jsme nadšeni, že můžeme toto masivní stadionové turné přenést do velkých měst po celém světě a v Evropě začít v Sheffi eldu, kde to pro nás před 45 lety všechno začalo. Těšíme se, že se tam někde brzy uvidíme!“ řekl Joe Elliott z Def Leppard.

„Letos v létě jsme si hraní The Stadium Tour v Severní Americe neuvěřitelně užili a opravdu se nemůžeme dočkat, až v roce 2023 s The WORLD Tour vyrazíme na cestu kolem světa. Crüeheads v Latinské Americe a Evropě: Připravte se! Přijdeme si pro vás a nemůžeme se dočkat, až vás všechny příští rok konečně zase uvidíme venku!" Uvedli Mötley Crüe ve společném prohlášení.

Zkraťte si čekání na koncert kultovním filmem The Dirt.

Festival Prague Rocks se již se svým čtvrtým ročníkem řadí mezi nejzásadnější hudební událost v ČR, při které se na podiu objeví ty největší hvězdy především kytarové scény. Na pražském letišti Letňany se v minulých letech představily kapely jako Metallica, Kiss, zpěvák Ozzy Osbourne a mnoho dalších. A ročník 2023 drží laťku stále vysoko, protože mezi první oznámenou dvojicí kapel jsou dnes už legendární Mötley Crüe a Def Leppard! Prague Rocks v roce 2023 nebude jen o jednom festivalovém dni, brzy představíme další termíny a hvězdné umělce.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi