Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Ewa Farna chystá koncert se symfonickým orchestrem

 (Autor: Bestsport)
31. října 2019
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Již 7. prosince si můžete užít unikátní koncert oblíbené zpěvačky Ewy Farné, kterou bude doprovázet Karlovarský symfonický orchestr pod vedením Jana Kučery. Po velkém úspěchu v Ostravě a Karlových Varech zamíří Ewa i do Prahy a bude se jednat o její jediný pražský koncert v tomto roce.

Pražský koncert Ewy Farné je výjimečný i z toho důvodu, že se bude odehrávat v nové multifunkční hale O2 universum ve Vysočanech. Tento nově vzniklý moderní prostor pojme až  3500 fanoušků. Spolu s Ewou na podium vystoupí také kytarista a hudební skladatel Michal Pavlíček a zpěvák David Stypka.

A proč se Ewa rozhodla vystupovat právě se symfonickým orchestrem? „V roce 2017 mně ke společnému vystoupení oslovila Janáčkova filharmonie Ostrava. A protože jsem byla zvědavá, jak moje písničky zazní v novém kabátu, okamžitě jsem kývla. První koncert měl velký úspěch,“ pochvaluje si Ewa Farna. Upravit písně do orchestrálních aranží však nebylo snadné. „Probírali jsme to několik měsíců. Nechtěli jsme, aby to znělo jako klasické písničky s kapelou plus orchestr, čili předvídatelně, ale aby celé aranžmá orchestr opravdu vyzdvihl. A vzniklo něco úžasného, písničkám jsme dali nový život a rozměr. Přestože jde o koncert na sezení, neztrácí energii ani nasazení,“ doplňuje Farna.

Vstupenky od 790 Kč jsou k dostání v prodejní síti Ticketmaster. Pořadateli koncertu jsou Bestsport a EwoluZone.