Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Úchylní Little Big se vrací do Česka: Příští rok vystoupí v Malé sportovní hale

Autor: shp, tz - 
2. prosince 2018
18:00

Ruští Little Big patří k tomu nejoriginálnějšímu, co současná elektronická hudební scéna nabízí. A Češi s tím souhlasí, jelikož jsou jejich vystoupení u nás pravidelně vyprodaná. Fandové ruských ujetostí se ale mohou opět radovat, Little Big se do Česka vrátí příští rok. 17. dubna vystoupí v Malé sportovní hale.

Po úspěšných albech With Russia From Love (2014) a Funeral Rave (2015) si dali Little Big s vydáváním pauzu. V roce 2018 ale navázali dvojalbem Antipositive, Pt. 1 & Pt. 2, ze kterého rozhodně stojí za zmínku singl Skibidi, který zhlédlo jen na Youtube 80 milionů fanoušků za necelé 2 měsíce.

Little Big pokračují v tvorbě s nadsázkou, cynismem a kritikou, jak jim bylo vždy vlastní. Na novém albu představují neuvěřitelnou sbírku vlastní produkce, která nezná hranic. Žánrově spadají mezi rave, hardbass, hardstyle, rap, drum n bass, hip-hop i trap. Jejich hudba je osobitá, jak to jenom je možné i nemožné.

Zatímco byli dříve neustále přirovnávání k jihoafrickým Die Antwoord, dnes jsou to oni, kdo udává nejenom hudební trendy. Velký návrat Little Big do Česka proběhne 17. dubna 2019, kdy vystoupí v Malé sportovní hale v Praze. Blesk.cz tam samozřejmě nebude chybět.

VÍCE SE DOZVÍTE NA OFICIÁLNÍM FACEBOOKU AKCE

Zobrazit celou diskusi