Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Recenze: Pohádky mého života nabízejí příležitost odhalit i něco o sobě

Pohádky mého života jsou jako detektivka plná zvratů a příležitostí odhalit i něco o sobě.
Pohádky mého života jsou jako detektivka plná zvratů a příležitostí odhalit i něco o sobě.  (Autor: ADRI, archiv autorky)
Autor: Karin Stružková - 
20. dubna 2018
12:07

Životní vzestupy i pády, nad kterými se nehroutí, ale poučí se z nich a chápe je jako příležitost k restartu, popsala ve své zpovědi Pohádky mého života Annie D. Fox. 

Překvapující je především autorčina upřímnost a otevřenost. Tolik příběhů a zvratů v životě jednoho člověka! Teprve po mnoha trápeních dochází Anna Dzurenda (54), píšící pod pseudonymem Annie D. Fox, k poznání, že největším dobrodružstvím života je stát se sama sebou a využít naplno všech svých schopností.

Pohádky mého života jsou jako detektivka plná zvratů a příležitostí odhalit i něco o sobě. • Autorka: Annie D. Fox. Pohádky mého života jsou jako detektivka plná zvratů a příležitostí odhalit i něco o sobě. • Autorka: Annie D. Fox. | ADRI, archiv autorky

„Kniha mě ohromila! Nevěřil bych, že mě motivační povídání dokáže pohltit stejně jako detektivka a že mi současně dá do života i tolik zajímavých postřehů,“ řekl o knize Pohádky mého života Petr Koukal (32), bývalý reprezentant v badmintonu a manžel biatlonistky Gabriely Koukalové (28).

Pohádky mého života patří mezi tzv. „motivační knihy“ a snaží se přimět čtenáře k tomu, aby se zamysleli nad svými životními peripetiemi a rozhodli se je řešit. Příběh je bližší ženám, ale jak potvrzuje i Petr Koukal, počtou si i vnímaví muži. Pohádky mého života vyšly i ve formě audioknihy.

Hodnocení: 80 %

Annie D. Fox

Pohádky mého života

Vydavatel: ADRI, 2017

Počet stran: 214

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi